29 / 03 / 2024

Keşan Haldun Taner Parkı'na Çamlıpark AVM yapılacak!

Keşan Haldun Taner Parkı'na Çamlıpark AVM yapılacak!

Keşan Belediyesi tarafından Çamlıkent’te bulunan Haldun Taner Parkı’na içersinde 19 işyeri bulunan “Çamlıpark AVM” isimli bir iş merkezi yapılacak. Özcan, Mart sonu gibi temel atma töreni yapılacağını belirtti.



Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, halk tarafından fazla kullanılmayan Haldun Taner Parkı’nı canlandırmak ve bölgeye bir hareket getirmek amacıyla hazırlanan projenin ihalesinin kısa sürede yapılacağını açıkladı.

“19 tane iş yeri çıkacak, Haldun Taner Parkı düzenlenecek”

Haldun Taner Parkı’nın bulunduğu alanda yapılacak olan Çamlıpark AVM projesinin ihalesinin kısa sürede yapılacağını ve Mart sonu gibi burada temel atma töreni yapılacağını aktaran Mehmet Özcan; “Burada bin 560 m2 kapalı alanlı bir iş merkezi olacak.  Ticari alan olarak gözüküyor o parkın bulunduğu alan. Zamanıyla camiyi yaparken de Ticari alandan bölerek yapmışlar. Oradaki Haldun Taner Parkı’nı da düzenleyerek tekrar kullanıma açacağız. Yani hem alışveriş merkezi olacak, hem de oradaki park devam edecek. Aşağı yukarı 18-19 tane 80 ile 120 m2 arasında dükkanlar çıkıyor. Çok güzel bir proje olacak” dedi.

“Oradaki halkımız içinde zaman geçirecek bir yer haline gelecek”

Yapılacak olan projenin Çamlıkent bölgesine büyük fayda sağlayacağını vurgulayan Özcan; “Orası çok güzel bir mevki. Ulaşımı kolay. Oradaki halkımız içinde zaman geçirecek bir yer haline gelecek. Keşan’ın girişine de yakın. Oraya yapılacak olan işletmeler, ana yoldan geçen insanları da o alışveriş merkezine çekebilir. İlçemiz için güzel bir çalışma.” dedi.

“Paşayiğit’te yaşanan imar sorunu revize edilecek”

İmar Planlarıyla ilgili çalışmaların da sona geldiğini aktaran Özcan, ihaleyi alan firmanın Keşan’a davet edildiğini ve son düzenlemelerin  birlikte yapılacağını ifade etti. Özcan ayrıca plan çalışmaları kapsamında Paşayiğit Mahallesi’nde yaşanan imar planı sıkıntının da çözüme kavuşturulacağını söyledi.


Son Haber 


Geri Dön