23 / 04 / 2024

Keşan'a 1000 yeni konut!

Keşan'a 1000 yeni konut!

Edirne Keşan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutlara dair açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,“Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” dedi...



Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan’a  TOKİ  tarafından toplu konut yapılması konusundaki gelişmelere dair açıklamalar yaptı. 

Keşan a 1000 yeni konut!

Başkan Helvacıoğlu,"TOKİ tarafından 100 bin konutla ilgili Edirne’ye 210 tane, Lalapaşa’ya da 90 adet konut yapılacak. Keşan Belediyesi’nin TOKİ’yle kentsel dönüşüm anlamında çalışması var. Bunun içinde de 1000’e yakın konut var. TOKİ’ye bu konuda yer teslimi ile ilgili çalışma hazırlıyoruz. Vekilimizle birlikte TOKİ’ye gideceğiz. Dönemimizde en kısa zamanda TOKİ Keşan’a ev yapacak. Bunun dışında belediye olarak TOKİ modeliyle 200-250 adet yılbaşından sonra kooperatif modeliyle BELKOOP, ATAKENT gibi bir sistemle kendi arazimize konut yapımı çalışmasını da başlatacağız. Sosyal konut anlamında, orta gelir anlamında ve dar gelirliler için ilçemize evler kazandıracağız." dedi.

Keşan Online'da yer alan habere göre, TOKİ’nin Edirne’ye ilerleyen dönemde de konut yapımına devam edeceğini ifade eden Mustafa Helvacıoğlu, “Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.


Geri Dön