25 / 04 / 2024

keşan toki başvurusu

keşan toki başvurusu

Edirne Keşan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutlara dair açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,“Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” dedi...

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

TOKİ başvurusu yapanlar hemen baksın! Kuralar yeniden çekilecek!

TOKİ başvurusu yapanlar aman dikkat. Kuralar yeniden çekilecek. İşte detaylar!

Aile Bakanlığı peş peşe duyurdu! Sosyal destek ödemelerine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan anında alıyor!

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi için devlet tarafından destek sağlanıyor. Aile Bakanlığı peş peşe duyurdu! Sosyal destek ödemelerine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan anında alıyor!

Erdoğan duyurdu! 100 bin TL destek verilecek! 100 bin TL'den kimler faydalanacak yardım başvurusu nasıl yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına 100 bin lira nakdi yardım yapılacağını duyurdu. Peki, 100 bin TL destek verilecek! 100 bin TL'den kimler faydalanacak yardım başvurusu nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Gençler müjde! Başvurusu onaylanan herkese anında 750 TL verilecek! Hemen başvurun...

Gençler müjde! Başvurusu onaylanan herkese anında 750 TL verilecek! Hemen başvurun...

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ başvurularının birden çok yolu bulunmaktadır. Onlardan biri de e-devlet üzerinden yapılandır. Peki E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilenler!

TOKİ Edirne Keşan’da 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Keşan projesinde kaç konut yapılacak? Sosyal konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Keşan 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi yapılır mı?

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları daha ilk günlerden rekor seviyelere ulaştı. Peki yapılan TOKİ başvuruları nasıl iptal edilir? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi alınabilir mi?

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor?

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı...

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Aydın'da anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya tepki!

Ekosistemi Koruma ve Doğaseverler Derneği (EKODOS) Başkanı Bahattin Sürücü anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya gösterdi...

keşan toki başvurusu Haberi

keşan toki başvurusu

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan’a TOKİ tarafından toplu konut yapılması konusundaki gelişmelere dair açıklamalar yaptı. 

Başkan Helvacıoğlu,"TOKİ tarafından 100 bin konutla ilgili Edirne’ye 210 tane, Lalapaşa’ya da 90 adet konut yapılacak. Keşan Belediyesi’nin TOKİ’yle kentsel dönüşüm anlamında çalışması var. Bunun içinde de 1000’e yakın konut var. TOKİ’ye bu konuda yer teslimi ile ilgili çalışma hazırlıyoruz. Vekilimizle birlikte TOKİ’ye gideceğiz. Dönemimizde en kısa zamanda TOKİ Keşan’a ev yapacak. Bunun dışında belediye olarak TOKİ modeliyle 200-250 adet yılbaşından sonra kooperatif modeliyle BELKOOP, ATAKENT gibi bir sistemle kendi arazimize konut yapımı çalışmasını da başlatacağız. Sosyal konut anlamında, orta gelir anlamında ve dar gelirliler için ilçemize evler kazandıracağız." dedi.

Keşan Online'da yer alan habere göre, TOKİ’nin Edirne’ye ilerleyen dönemde de konut yapımına...