29 / 03 / 2024

Kestel kentsel dönüşümdeki yol çalışmalarında sona gelindi!

Kestel kentsel dönüşümdeki yol çalışmalarında sona gelindi!

Kestel'de sürdürülmekte olan kamulaştırma ve yol genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Vani Mehmet Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerinde gerçekleştirilen çalışmalarda son evde kamulaştırılarak yıkımı gerçekleştirildi.



Kestel'de sürdürülmekte olan kamulaştırma ve yol genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Vani Mehmet Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerinde gerçekleştirilen çalışmalarda son evde kamulaştırılarak yıkımı gerçekleştirildi. 


Bölgelerde zaman içerisinde giderek artan trafik yoğunluğunu yolların taşıyamaz hale geldiğini ifade eden Belediye Başkam Yener Acar, Namık Kemal Caddesi üzerinde genişletme çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Başkan Acar, 'Bu çalışmalarda tek bir bina kalmıştı onu da kamulaştırıp yıkımı gerçekleştirdik. Bu yıkım sonrasında caddenin bir yönünde genişletme çalışmalarını tamamlamış oluyoruz. Diğer kısım içinse Bakanlar Kurulu'ndan onaylanmış artık hayata geçme sürecindeki kentsel dönüşüm projemiz ile çözüme kavuşturmuş olacağız. Böylelikle hem Beşevler bölgesinin hem de Esentepe Mahallesi'nin ana güzergâhı konumunda olan Namık Kemal Caddemizi rahatlatmış olacağız' dedi. 


Olay Bursa



Geri Dön