19 / 04 / 2024

Kezban Hatemi: Eren Talu'yla konuştum ama davayı almadım

Kezban Hatemi: Eren Talu'yla konuştum ama davayı almadım

Ünlü davaların avukatı Hatemi, gazeteci Sanem Altan'ın 'Neden size geliyorlar' sorusunu cevapladı...



Onunla buluşmaya giderken arabada dalmış, hayaller kurduğumu fark ettim... Çünkü nerdeyse her şeyini bilmek istediğim birçok hikayenin tam ortasındaki kadınla buluşacaktım... Avukat Kezban Hatemi..

Sibel Can'ın boşanma nedeni, Hrant Dink'in asıl katilleri, Fener Rum Patriği Bartholomeos ile Başbakan Tayyip Erdoğan ilişkisi, Defne Samyeli mi haklı Eren Talu mu? Ve adını yazmayacağıma söz verdiğim ünlü bir başka çiftin evliliğinde neler olduğu... Kapıdan içeri giriyorum röportaja başlıyoruz ve Kezban Hanım 'Bunları bugüne kadar anlatmadım ama size anlatacağım' diyor... Çok heyecanlı bir hayal değil mi? Ben de çok sevdim ama ünlü davaların avukatı Kezban Hatemi şimdilik bizlere başka sırlarını anlattı.. Ve onlara da bayıldım...

Magazin basını için önemli olan karakterler, sizinle niye çalışmak istiyor onu anlamadım şimdi. Çünkü, anlattığınız kurallarınız onları sıkar. Sibel Can, Defne Samyeli, Cem Hakko, Elif Dürüst, Mehmet Germiyanlığil. Bu kişilerin avukatısınız siz..

Defne Samyeli bana gelmedi. Eren Talu geldi ama almadım davayı, sadece konuştuk. Defne Samyeli'ni de almadım. Ama konuştum çünkü özel bir durum onlarınki ve susmaları gerekir. Ben hak ve adalet için uğraşıyorum, mağdur olan da beni buluyor. Sibel Can çok aklı başında ve inanılmaz bir insan. Sibel Can'da en çok hoşuma giden şey önce insan olması. Akıllı bir kadın. Nasıl davranacağını çok iyi biliyor, çok iyi konuşuyor. Çok iyi bir anne. Çocuklarını çok iyi yetiştiren bir kadın. Benim çok taktir ettiğim biri Sibel Can. Onu insan olarak çok seviyorum.

Müvekkillerimle dost olurum, öyle kurulan dostluklarım çok.

Ünlülerin davalarını gizli celse mi yapıyorsunuz?

Aslında bütün aile mahkemeleri gizli celse olmalı. Sadece taraf avukatları girebilir o kadar başka avukat bile giremez o davaya. Bu ülkede özgürce boşanamıyorsun bile. Medya o kadar gereksiz işin içinde ki, gizli celse yapıyorum ben de.
Sanem Altan/Vatan


Geri Dön