26 / 04 / 2024

Kılavuz Mahallesi TOKİ Konutları'na 5 günde 3 bin başvuru yapıldı!

 Kılavuz Mahallesi TOKİ Konutları'na 5 günde 3 bin başvuru yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) tarafından alt gelir grubu konut projesi kapsamında Sivas'ta yapılan 652 konut için 5 günde 3 bin başvuru yapıldı.




Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından alt gelir grubu konut projesi kapsamında Sivas'ta yapılan 652 konut için 5 günde 3 bin başvuru yapıldı. 


TOKİ'nin Kılavuz Mahallesi'nde inşa ettirdiği 652 konut için başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren Halk Bankası önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 3+1 ve 2+1 dairelerden oluşan konutların kurasına katılmak için gerekli belgeleri tamamlayan vatandaşlar, daha sonra bankaya tercihlerine göre bin ve 2 bin TL teminat yatırarak başvuruda bulundu. 26 Mayıs'ta başlayan başvuruların 18 Haziran'da sona ereceği öğrenildi. Halk Bankası yetkilileri, 652 daire için 5 günde yaklaşık 3 bin kişi tarafından başvuru yapıldığını ifade etti. Başvuru sayısının daha da artmasının beklendiği belirtildi. 26 Haziran'da çekilecek kuranın ardından konutların Eylül ayında teslim edilmesi planlıyor



Büyükçekmece Gazetesi


Geri Dön