26 / 04 / 2024

Kiler Alışveriş Hizmetleri A.Ş toplam sermayesinin yüzde 85 hissesini devretti!

Kiler Alışveriş Hizmetleri A.Ş toplam sermayesinin yüzde 85 hissesini devretti!

Kiler Alışveriş Hizmetleri A.Ş toplam sermayesinin %85'ini temsil eden ve halka açık olmayan hisselerinin tamamının devri hakkında Kamuyu Bilgilendirme Platformu'nda açıklama yayınladı.




Kiler Alışveriş Hizmetleri A.Ş Pay Alım Satım Sözleşmesi"nde belirtilen ön koşulların gerçekleşmesi ve gerekli yasal izinlerin alınmasını müteakip, söz konusu halka açık olmayan hisse paylarının devir işlemlerini  bugün itibariyle tamamlanmıştır.



Açıklama;


15/05/2015 tarihli Özel Durum Açıklamamıza konu, Şirketimiz toplam sermayesinin %85'ini temsil eden ve halka açık olmayan hisselerimizin tamamının devrine ilişkin olarak CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. ("Alıcı") ile Kiler Holding Anonim Şirketi, Denge Reklam San. ve Tic. Ltd. Şti., Sevgül Kiler, Hikmet Kiler, Nahit Kiler, Vahit Kiler, Ümit Kiler ("Satıcılar") arasında 15/05/2015 tarihinde imzalanan "Pay Alım Satım Sözleşmesi"nde belirtilen ön koşulların gerçekleşmesi ve gerekli yasal izinlerin alınmasını müteakip, söz konusu payların devir işlemi bugün itibariyle tamamlanmıştır.


Hisse devrinin gerçekleşmesiyle birlikte Şirketimizin yönetim ve kontrolü Alıcı'ya geçmiştir. Bu nedenle, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-26.1 sayılı Pay Alım Tebliği kapsamında Alıcı tarafından zorunlu pay alım teklifinde bulunma zorunluluğu doğmuştur.



Geri Dön