20 / 04 / 2024

Kiler GYO 2 değerleme şirketiyle anlaştı!

Kiler GYO 2 değerleme şirketiyle anlaştı!

Kiler GYO, gayrimenkul değerleme kuruluşunun seçimini Kamuoyu Aydınlatma Platformu(KAP)'nda yayınladı. Firma, Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. ile İnvest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı.



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, gayrimenkul değerleme kuruluşunun seçimini Kamuoyu Aydınlatma Platformu(KAP)'nda yayınladı. Firma, Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. ile İnvest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı.


AÇIKLAMA:

Şirket Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.


SPK'nın III.48-1 sayılı "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği"nin "Gayrimenkul Değerleme Kuruluşunun Seçimi" başlıklı maddesi uyarınca;  


Şirket portföyünde bulunan veya o yıl içinde alınacak varlıkların değerlemesinin yaptırılması amacıyla; Sermaye Piyasası Kurulu tarafından ilgili tebliğlerce tanımı yapılmış ve yetki verilmiş değerleme hizmeti alınacak şirketler olarak portföyümüzde bulunan her bir varlık için Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş., 2016 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. ile İnvest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. 'nin belirlenmesine karar verilmiştir.


Geri Dön