20 / 04 / 2024

Kiler GYO Referans Güneşli ödeme planı!

Kiler GYO Referans Güneşli ödeme planı!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Referans Güneşli Evleri E-5 Karayolu’na 17 dakika, havalimanı ve sahil yoluna ise 13 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. İşte Kiler GYO Referans Güneşli ödeme planı...



Alanları 57 metrekare ile 231 metrekare arasında değişen dairelerden oluşan  Referans Güneşli  Konutları 9 bin 234 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Kiler GYO Referans Güneşli ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli hattında yükseliyor.


Satışları devam eden Bağcılar Referans Güneşli  Kiler GYO  imzası ile inşa ediliyor. Proje 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor.


Referans Güneşli lokasyon olarak Olimpiyat Stadı 16 dakika, Masko'ya 12 dakika, havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika,  E-5 Karayolu’na 17 dakika, İstoç'a 9 dakika mesafede bulunuyor.


Bağcılar Referans Güneşli fiyat listesine göre daireler lansmana özel olarak 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede toplam 161 adet konut ve 32 adet dükkanın yer alıyor.


Referans Güneşli Kiler Gayrimenkul projesinin ortak yaşam alanları içerisinde buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness, sauna ve spor alanları mevcut.


Kiler GYO Referans Güneşli ödeme planı!

- Yüzde 30 peşinat ödeme yapıldığında, kalan tutar firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor.

- Banka kredili ya da peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor. 


Referans Güneşli Kiler GYO iletişim

Telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön