24 / 04 / 2024

Kiler GYO'nun 4 projesinde kampanya fırsatı!

Kiler GYO'nun 4 projesinde kampanya fırsatı!

Konut sektöründe ‘Referans’ markasıyla öncü rolü üstlenen Kiler GYO, ev sahibi olmak isteyenlerin alım gücünü rahatlatmak amacıyla bankaların kredi faizi indirim kampanyasına destek veriyor. 



‘Referans Bahçeşehir’, ‘Referans Güneşli’, ‘Referans Kartal Kordonboyu’ ve ‘Referans Kartal Towers’ projelerinde müşterilerine kaçırılmayacak bir fırsat sunan Kiler GYO herkesi ev sahibi yapmak adına kampanyaya başladı. 

Dev indirimi dev kampanya ile birleştiren Kiler GYO projelerinden yüzde 20 indirimli olarak konut sahibi olmak mümkün. Yüzde 5 peşinatla kolaylık sağlanırken vade farkı ise yüzde 0,98 indirildi.

Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil,  “Konut satın alma eğilimini etkileyen en önemli unsurlardan biri kredi faiz oranlarının yüksek olmasıydı. Tarihi kampanya ile ertelenen talep harekete geçecek ve satış rakamlarının büyük oranda artacağını düşünüyoruz. Geçen yıl 120 ve 240 ay vadeli kampanya ile satış rekoruna imza atılmıştı. Bu kampanya ile birlikte sektör tekrar hareketlenecektir” diye açıklama yaptı. 
 
Fiyatlar 378 bin TL’den başlıyor…

Kiler GYO nun 4 projesinde kampanya fırsatı!

Kiptaş arazisi üzerinde yaklaşık 26 bin metrekarelik alanda yükselen Referans Bahçeşehir toplam 465 konut ve 34 ticari üniteden oluşuyor. Estetik mimarisi ve zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken projede, 1+1 dairelerden 4,5+1’e kadar altı farklı tipte daire seçenekleri bulunuyor.

Şimdi alın hemen taşının

Kiler GYO nun 4 projesinde kampanya fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli’de 2 blok şeklinde inşa edilen Referans Güneşli projesi metronun yanı başında konumlanıyor. Toplam 240 bağımsız bölümün yer aldığı proje 208 konut ve 32 mağazadan meydana geliyor. Projede alan büyüklükleri 57 metrekare ile 196 metrekare arasında farklılık gösteren 1+1’den 4,5+1’e kadar daire seçenekleri mevcut.

Adalar ve deniz manzaralı…

Kiler GYO nun 4 projesinde kampanya fırsatı!

Toplam 451 konut ve 800 metrekarelik ticari alandan oluşan Referans Kartal Towers, 31 katlı ve 24 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. 1+1’den 4+1’e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede ayrıca 5+1’den oluşan penthouse daireler de mevcut.

Sahile yürüme mesafesinde

Kiler GYO nun 4 projesinde kampanya fırsatı!

Kiler GYO’nun Anadolu Yakası’nda inşa ettiği ikinci gayrimenkul projesi Referans Kartal Kordonboyu 94 daire ve 11 ticari üniteden meydana geliyor. 1+1’den 4+1’e kadar dört farklı daire seçeneğinin yer alıyor.

Sahile yürüme mesafesinde konumlanan Referans Kartal Kordonboyu adalar ve eşsiz deniz manzarasına hakim. Proje Türk hamamı, sauna, buhar odası, fitness ve aktivite alanlarının yanı sıra 500 metrekareden oluşan Zen Bahçesi modern ve keyifli yaşamın kapılarını yatırımcılarına aralıyor. Projede dairelerin peşin fiyatları ise 356 bin TL den başlıyor.

Web: http://kilergyo.com/


Geri Dön