29 / 03 / 2024

Kiler GYO'nun Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi iptal edildi! 

Kiler GYO'nun Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi iptal edildi! 

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan arsa üzerinde ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi feshedildi...



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Düzenlenme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşme feshi hakkında açıklama yaptı. 

Kiler GYO'nun İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan 3 bin 696 metrekare büyüklüğündeki 272 ada 2 numaralı parsel arsa üzerinde ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Işıl Turizm Sağlık Hizm. Taşımacılık Müşv. ve Tic A.Ş. ile imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi,  "Karşılıklı Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Kiler GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz yönetim kurulu kararı çerçevesinde,

İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Yenibosna Mahallesinde yer alan 3.696 m2 büyüklüğündeki 272 ada 2 numaralı parsel arsa üzerinde ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Işıl Turizm Sağlık Hizm. Taşımacılık Müşv. ve Tic A.Ş. ile imzalanan Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi,  "Karşılıklı Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedilmiştir. 

Söz konusu proje son kamuya açıklanan finansal raporumuzda 237.000 TL olarak yer almaktadır.

Anılan sözleşmenin feshi doğrultusunda sözleşme kaynaklı herhangi bir yükümlülük doğmamaktadır. 


Geri Dön