26 / 04 / 2024

Kilia Şile Konakları satış fiyatları!

 Kilia Şile Konakları satış fiyatları!

Firma: İmsa İnşaat

Proje: Şile Kilia Konakları

İmsa İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Şile Konakları satış fiyatları 650 bin dolardan başlayarak değişiyor. İstanbul Anadolu yakası Şile bölgesinde inşa edilen projede satış süreci devam ediyor...



İlk etapta yer alan konutların 24 ay sonra teslim edilmesi öngörülen Kilia Şile Konakları satış fiyatları öncesinde projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları ve Mavi Kale Konakları olarak adlandırılan konak tiplerinin yer aldığı Kilia Konakları, 83 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Kilia Şile Konakları satış fiyatları konutun tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. İkinci etap teslimlerinin 36 ay sonra yapılacağı projede satışlar devam ediyor. 


 Kilia Şile Konakları satış fiyatları!


İmsa İnşaat Şile Kilia Konakları'nda; AVM, piknik alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, otopark, güvenlik, spor alanları, açık - kapalı yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar bulunuyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Kilia Şile Konakları satış fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan konakların alanları 300 metrekareden başlayıp, 500 metrekareye kadar yükseliyor. 


Kilia Şile Konakları iletişim bilgileri

Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: www.kilia.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön