19 / 04 / 2024

Şile Kilia Konakları satış fiyatları!

Şile Kilia Konakları satış fiyatları!

Firma: İmsa İnşaat

Proje: Şile Kilia Konakları

Tasarımı AE Mimarlık tarafından gerçekleştirilen Şile Kilia Konakları satış fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. İstanbul Anadolu yakası Şile bölgesinde inşa edilen projede satış sürecine devam ediliyor...



Konakların;  Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları ve Mavi Kale Konakları olarak isimlendirildiği Şile Kilia Konakları satış fiyatları konakların tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. 


Konutların satış sürecine devam edilen Kilia Konakları'nda yer alan konakların alanları 300 metrekareden başlayıp, 500 metrekareye kadar yükseliyor. Projenin ilk etap teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek.


Toplam 83 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yaşama geçirilen Şile Kilia Konakları satış fiyatları dolar bazında belirlendi. Proje, İstanbul Anadolu yakası Şile bölgesinde yükseliyor.


Şile Kilia Konakları satış fiyatları!


İkinci etabında yer alan konutların teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşeceği Kilia Şila Konakları'nda, AVM, piknik alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, otopark, güvenlik, spor alanları, açık - kapalı yüzme havuzu yer alıyor.


İmsa İnşaat tarafından hayata geçirilen Şile Kilia Konakları satış fiyatları 650 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projede yer alan konaklara sahip olmak için banka kredisi kullanmak mümkün.


Şile Kilia Konakları satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: www.kilia.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön