26 / 04 / 2024

Şile Kilia Konakları fiyatları!

Şile Kilia Konakları fiyatları!

Firma: İmsa İnşaat

Proje: Şile Kilia Konakları

İmsa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Şile Kilia Konakları fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Teslimlrin 36 ay sonra gerçekleşeceği projede satış sürecine devam ediliyor...



İstanbul Anadolu yakası Şile bölgesinde inşa edilen Şile Kilia Konakları fiyatları konakların alanlarına ve konumlarına değişiklik gösteriyor. Projede alanları ı 300 metrekare ile 500 metrekare arasında değişen toplam 104 adet konak yer alıyor.


Piknik alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, otopark, güvenlik, spor alanları, açık - kapalı yüzme havuzu gibi imkanların sunulduğu Şile Kilia Konakları teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 


Satış sürecine devam edilen Şile Kilia Konakları fiyatları hakkında bilgiden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede yer alan konaklar; Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları ve Mavi Kale Konakları olarak adlandırıldı.


Şile Kilia Konakları fiyatları!


Şile Kilia Konakları ödeme planı!


Şile Kilia Konakları ödeme planı kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. 


Yatırım bedeli 100 milyon dolar olarak belirlenen Şile Kilia Konakları fiyatları 650 bin dolardan başlayarak değişiyor.  İmsa İnşaat  imzasıyla yükselen projede yer AVM Haziran 2015'te açılacak.


Kilia Şile Konakları iletişim:

Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: http://www.kilia.com.tr/  

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön