28 / 03 / 2024

kilia şile konakları fiyatları

kilia şile konakları fiyatları

İmsa İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Şile Konakları satış fiyatları 650 bin dolardan başlayarak değişiyor. İstanbul Anadolu yakası Şile bölgesinde inşa edilen projede satış süreci devam ediyor...

Kilia Şile Konakları fiyatları!

Kilia Şile Konakları fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları teslimleri ilk etapta 24 ay ve ikinci etapta ise 36 ay sonra gerçekleştirilecek.

Kilia Şile Konakları fiyat!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Kilia Şile Konakları fiyat bilgilerine göre konaklar 650 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, İmsa İnşaat imzasıyla konumlanıyor...

Kilia Şile Konakları adres bilgileri!

Kilia Şile Konakları adres bilgileri Çavuş Mahallesi, Bayrak Caddesi, No: 6 Şile olarak belirlendi. Projede yer alan dairelerden ilk etaptakiler 24 ay sonra sahiplerine teslim edilecek.

Adapark Konakları ile Konya yaşam merkezine kavuşuyor!

Adem Bulut İnşaat tarafından inşa edilen Yazır bölgesinde inşa edilen Adapark Konakları ile Konya yeni bir yaşam merkezine kavuşuyor. 

Arda Turan ile Aslıhan Doğan Çubuklu Vadi Konakları'nda oturacak!

31 yaşındaki futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan dün dünya evine girdi. Çift aylık kirası 20 bin TL olan Çubuklu Vadi Konakları'ndaki lüks villada oturacak...

Şile Üvezli ve Ulupelit Köy Konakları'nın temeli atıldı!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen Üvezli ve Ulupelit Köy Konakları'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'da katıldı.

Nazenin Konakları ile yeni yılda komşuluk odaklı bir yaşam seçin!

Nazenin Konakları Çengelköy; dünü ve bugünü birleştiren karakteristik mimarisi, kadın ve erkeklerin ihtiyaçlarına özel olarak ayrı ayrı tasarlanan sosyal alanları ile ‘yaşam alanı’ kavramını yeniden tanımlıyor.

Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı!

İnşaat sektörüne yön veren firmalardan Ekşioğlu Group İMSA inşaat, Şile'nin ilk markalı ve içerisinde Şile'nin ilk AVM'sini barındıran konut projesi Kilia Konakları'nın 2. etabına başladı.

Kilia Konakları'nda teslimler 36 ay sonra!

Kilia Konaklarının 2'nci etabına başladı. 100 milyon dolarlık bir yatırımla Mayıs ayında inşaatına start verilen proje, sadece yazın değil kışın da Şile'de keyifli ve lüks bir yaşam sürmek isteyenlere hitap ediyor.

Kilia'da ikinci etap başladı!

EKŞİOĞLU Group İMSA inşaat, Şile'deki Kilia Konaklarının 2. etabına başladı. Toplamda 104 adet tripleks konaktan oluşan Kilia Konakları'nın 2. etabında 52 konak yer alıyor.

Şile Kilia Konakları 2.etapta fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor!

Şile'de yapılan Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı İstanbul Şile'de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları'nın 2. etabı için düğmeye basıldı. Fiyatlar 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı!

İstanbul Şile'de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları'nın 2. etabı için düğmeye basıldı. Kilia Konakları'na 100 milyon dolarlık bir yatırımla mayıs ayında inşaatına başlandı.

Kilia Konakları’nın 2. Etabı için düğmeye basıldı!

İstanbul’un 5 yıl içerisinde yeni cazibe merkezine dönüşecek Anadolu Yakası Şile’de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları’nın 2. Etabı için düğmeye basıldı.

Kilia Park AVM'nin açılış tarihi Haziran 2015!

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, içerisinde Şile' nin ilk AVM' sini barındıran ve 104 adet tripleks konaktan oluşan konut projesi Kilia Konakları' nı basın lansmanıyla tanıttı...

Kilia Konakları Şile'de ilk etap teslimleri 24 ay sonra!

İstanbul'un yanı başında huzur noktası arayanlar ve şehre yakın olmak isteyenler için Ekşioğlu Group İMSA inşaat, Şile'de Kilia Konaklarını hayata geçiriyor. Kilia Konakları, Şile'nin ilk AVM'si Kilia Park AVM'yi de içerisinde barındıracak...

Kilia Konakları 'nda fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor!

Konakların alanlarının 300 metrekare ila 500 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Kilia Şile Konakları fiyat listesi kapsamında villaların fiyatları 650 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

kilia şile konakları fiyatları Haberi

kilia şile konakları fiyatları

İlk etapta yer alan konutların 24 ay sonra teslim edilmesi öngörülen Kilia Şile Konakları satış fiyatları öncesinde projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları ve Mavi Kale Konakları olarak adlandırılan konak tiplerinin yer aldığı Kilia Konakları, 83 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Kilia Şile Konakları satış fiyatları konutun tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. İkinci etap teslimlerinin 36 ay sonra yapılacağı projede satışlar devam ediyor. 



İmsa İnşaat Şile Kilia Konakları'nda; AVM, piknik alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, otopark, güvenlik, spor alanları, açık - kapalı yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar bulunuyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Kilia Şile Konakları satış fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan konakların alanları 300 metrekareden başlayıp, 500 metrekareye kadar yükseliyor. 


Kilia Şile Konakları iletişim bilgileri

Telefon:...