24 / 04 / 2024

Kilia Şile Konakları fiyat!

Kilia Şile Konakları fiyat!

Firma: İmsa İnşaat

Proje: Şile Kilia Konakları

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Kilia Şile Konakları fiyat bilgilerine göre konaklar 650 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, İmsa İnşaat imzasıyla konumlanıyor...



İstanbul Anadolu yakası Şile bölgesinde yaşama geçirilen Kilia Şile Konakları fiyat bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Proje, 83 bin metrekare alana sahip. 


Şile Kilia Konakları'nın sosyal donatı alanları arasında; AVM, piknik alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, otopark, güvenlik, spor alanları, açık - kapalı yüzme havuzu mevcut. 


Konakların alanlarının  300 metrekareden başlayıp, 500 metrekareye kadar yükseldiği Kilia Şile Konakları fiyat bilgileri konutların alan ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. 


Kilia Şile Konakları fiyat!


Satış sürecine devam edilen İmsa Kilia Konakları'nın ilk etabındaki konutlar 24 ay sonra, ikinci etabındaki konutlar ise 36 ay sonra teslim edilecek. Projede satış süreci devam ediyor. 


Kilia Şile Konakları fiyat bilgilerine göre konakların başlangıç fiyatı 650 bin dolar olarak belirlendi. Projede yer alan konaklar;  Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları ve Mavi Kale Konakları olarak adlandırıldı.


Kilia Konakları Şile satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: www.kilia.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön