24 / 04 / 2024

Kilia Şile Konakları fiyat listesi!

Kilia Şile Konakları fiyat listesi!

Firma: Ekşioğlu İmsa İnşaat

Proje: Kilia Şile Konakları

Kilia Şile Konakları fiyat listesi bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Kilia Şile Konakları projesinde ilk etap 24 ay, ikinci etap 36 ay sonra teslim ediliyor...




İstanbul Şile bölgesinde yükselen  Kilia Şile Konakları  projesi  Ekşioğlu İmsa İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Kilia Şile Konakları fiyat listesi öncesinde proje detaylarına yer verelim.


Kilia Şile Konakları projesi 104 adet tripleks villadan meydana geliyor. Kilia Şile Konakları projesinde konutların büyüklükleri 300 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor.


Kilia Şile Konakları projesinin satış ofisi ile 0216 712 16 47 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Kilia Şile Konakları projesinde AVM alanı da bulunuyor.


Kilia Şile Konakları projesi iki etaptan meydana geliyor. İlk etabı 24 ay sonra teslim edilecek olan Kilia Şile Konakları projesinin ikinci etabı 36 ay sonra teslim ediliyor.


Kilia Şile Konakları fiyat listesi 650 bin dolardan başlayarak değişiyor. Kilia Şile Konakları projesinde yüzde 25 peşinat ödemesinden sonra 120 aya kadar taksit yapılıyor.


Kilia Şile Konakları projesi içerisinde açık - kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, yürüyüş yolları, kapalı otopark, piknik alanı gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Kilia Şile Konakları ulaşım!

Kilia Şile Konakları adres bilgisi : Çavuş Mah. Bayrak Cad. No: 6 Şile - İstanbul



Kilia Şile Konakları iletişim bilgisi

Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: http://www.kilia.com.tr/  


projeye sor



Geri Dön