24 / 04 / 2024

Şile Kilia Konakları fiyat listesi!

Şile Kilia Konakları fiyat listesi!

Firma: Ekşioğlu İmsa İnşaat

Şile Kilia Konakları fiyat listesi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Şile Kilia Konakları projesinde birinci etap 24 ay sonra, ikinci etap 36 ay sonra teslim ediliyor...




Kilia Konakları projesi İstanbul Şile'de  Ekşioğlu İmsa İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Şile Kilia Konakları fiyat listesi bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim.


Şile Kilia Konakları projesi 2 etap olarak tasarlandı. Şile Kilia Konakları projesinde konut ve AVM alanları yer alıyor. Şile Kilia Konakları 104 tripleks villadan oluşuyor.


Şile Kilia Konakları projesinin satış ofisi ile 0216 712 16 47 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Şile Kilia Konakları projesinde konut alanları 300 - 500 metrekare arasında farklılık gösteriyor.



Şile Kilia Konakları fiyat listesi!


Şile Kilia Konakları fiyat listesi 650 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Şile Kilia Konakları projesinde yüzde 25 peşinattan sonra 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor.


Şile Kilia Konakları projesinde birinci etap 24 ay sonra, ikinci etap 36 ay sonra teslim ediliyor. Şile Kilia Konakları'nda yüzme havuzu, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları, piknik alanı gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Şile Kilia Konakları nerede?

Şile Kilia Konakları adres : Çavuş Mah. Bayrak Cad. No: 6 Şile - İstanbul



Şile Kilia Konakları iletişim

Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: http://www.kilia.com.tr/  


Geri Dön