28 / 03 / 2024

şile kilia konakları ne zaman teslim

şile kilia konakları ne zaman teslim

İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Ekşi, 104 adet tripleks konağın bulunduğu projede 25 adet konağın temellerinin atıldığını, 11 tanesinin ise kabasının bittiğini belirtti. 83 bin metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor.

Kilia Şile Konakları adres bilgileri!

Kilia Şile Konakları adres bilgileri Çavuş Mahallesi, Bayrak Caddesi, No: 6 Şile olarak belirlendi. Projede yer alan dairelerden ilk etaptakiler 24 ay sonra sahiplerine teslim edilecek.

Kilia Şile Konakları fiyat listesi!

Kilia Şile Konakları fiyat listesi bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Kilia Şile Konakları projesinde ilk etap 24 ay, ikinci etap 36 ay sonra teslim ediliyor...

Adapark Konakları ile Konya yaşam merkezine kavuşuyor!

Adem Bulut İnşaat tarafından inşa edilen Yazır bölgesinde inşa edilen Adapark Konakları ile Konya yeni bir yaşam merkezine kavuşuyor. 

Arda Turan ile Aslıhan Doğan Çubuklu Vadi Konakları'nda oturacak!

31 yaşındaki futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan dün dünya evine girdi. Çift aylık kirası 20 bin TL olan Çubuklu Vadi Konakları'ndaki lüks villada oturacak...

Şile Üvezli ve Ulupelit Köy Konakları'nın temeli atıldı!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen Üvezli ve Ulupelit Köy Konakları'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'da katıldı.

Nazenin Konakları ile yeni yılda komşuluk odaklı bir yaşam seçin!

Nazenin Konakları Çengelköy; dünü ve bugünü birleştiren karakteristik mimarisi, kadın ve erkeklerin ihtiyaçlarına özel olarak ayrı ayrı tasarlanan sosyal alanları ile ‘yaşam alanı’ kavramını yeniden tanımlıyor.

Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı!

İnşaat sektörüne yön veren firmalardan Ekşioğlu Group İMSA inşaat, Şile'nin ilk markalı ve içerisinde Şile'nin ilk AVM'sini barındıran konut projesi Kilia Konakları'nın 2. etabına başladı.

Kilia Konakları'nda teslimler 36 ay sonra!

Kilia Konaklarının 2'nci etabına başladı. 100 milyon dolarlık bir yatırımla Mayıs ayında inşaatına start verilen proje, sadece yazın değil kışın da Şile'de keyifli ve lüks bir yaşam sürmek isteyenlere hitap ediyor.

Kilia'da ikinci etap başladı!

EKŞİOĞLU Group İMSA inşaat, Şile'deki Kilia Konaklarının 2. etabına başladı. Toplamda 104 adet tripleks konaktan oluşan Kilia Konakları'nın 2. etabında 52 konak yer alıyor.

Şile Kilia Konakları 2.etapta fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor!

Şile'de yapılan Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı İstanbul Şile'de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları'nın 2. etabı için düğmeye basıldı. Fiyatlar 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı!

İstanbul Şile'de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları'nın 2. etabı için düğmeye basıldı. Kilia Konakları'na 100 milyon dolarlık bir yatırımla mayıs ayında inşaatına başlandı.

Kilia Konakları’nın 2. Etabı için düğmeye basıldı!

İstanbul’un 5 yıl içerisinde yeni cazibe merkezine dönüşecek Anadolu Yakası Şile’de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları’nın 2. Etabı için düğmeye basıldı.

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat'ın yatırımları Antalya'da ve Çanakkale'de devam edecek!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından biri olan Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Şile’deki 100 milyon dolarlık Kilia Konakları projesinden sonra Antalya’da ve Çanakkale’de butik otel projeleri için kolları sıvadı...

Ekşioğlu Group İmsa İnşaat iki yeni butik oteli hayata geçirecek!

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Şile'deki Kilia Konakları projesinden sonra Çanakkale'de ve Antalya'da butik otel projeleri hayata geçirecek. İmsa İnşaat yeni otellerin 40 odayı geçmemesini planlıyor..

Ekşioğlu rotayı Antalya'ya çevirdi!

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Şile'deki 100 milyon dolarlık Kilia Konakları projesinden sonra, Antalya'da ve Çanakkale'de butik otel projeleri için kolları sıvadı.Ekşioğlu Group, yönünü Antalya ve Çanakkale'ye döndürdü.

şile kilia konakları ne zaman teslim Haberi

şile kilia konakları ne zaman teslim


İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Ekşi, 104 adet tripleks konağın bulunduğu projede 25 adet konağın temellerinin atıldığını, 11 tanesinin ise kabasının bittiğini belirtti. 83 bin metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde yükselen Kilia Konaklarında fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor. Projenin ilk etabının 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 

Ekşioğlu Group İMSA İnşaat, Şile'de yapımına başladığı bölgenin ilk markalı konut projesi olan 100 milyon dolarlık "Kilia Konakları" projesinin yapımına devam ediyor. 


İmsa İnşaat Kilia Şile Konakları iletişim

Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: