26 / 04 / 2024

Kilosu 50 TL oldu! Daha da zamlanmadan alın

Kilosu 50 TL oldu! Daha da zamlanmadan alın

15 Nisan tarihinde başlayan av yasakları 1 Eylül itibariyle kalktı. Vatandaşların ilk tercihi hamsi oldu fiyatı ise 50 TL.



15 Nisan’da başlayan av yasakları 4 ay sonunda bitti ağlar 1 Eylül itibariyle denizlere atıldı. Balıkçı tezgahlarının önü doldu taştı. Sezonun bereketli geçmesi beklenirken fiyatlar da belli olmaya başladı. Balık alacak vatandaşların genellikle ilk tercihleri arasında yer alan hamsinin kilosu ise 50 TL oldu.

FİYATLAR 50 TL İLE BAŞLADI

Bilecik’te balıkçılık yapan Hakan Çelik, 15 senedir balıkçılık yaptığını belirterek “ Sezon 1 Eylül’de açıldı 4 ay süren yasak kalktı dedi ve hamsinin vatanaşların ilk tercihi olduğunu söylerek kilosunun 50 TL olduğunu belirtti.

PALAMUT VE HAMSİYE TALEP YOĞUN

Vatandaşların genellikle ilk tercihlerinin hamsi ve palamut olduğunu dile getiren Çelik, “Onun dışında istavrit, sardalyamız, çupra, levrek gibi çeşitlerimiz var. İşlerimiz ilk gün biraz yoğundu. Bir özlem vardı. Bir iki gündür biraz düşük, hava çok sıcak ondan pek talep olmuyor diye düşünüyoruz” dedi.

Kilosu 50 TL oldu! Daha da zamlanmadan alın

PEKİ KIŞ AYLARINDA HANGİ BALIK YENİR?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön