29 / 03 / 2024

balık

balık

Hamsi ne kadar? En ucuz balık ne kadar? kışa girilmesi ile birlikte balık fiyatlarının güncel fiyatları da merak konusu oldu. İşte 18 Ekim balık fiyatları!

Balıktan süt ve süt ürünlerine hesaplı alışveriş Bim’de! Bim 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri 18 Ekim 2022 Salı günü içi yeni bir katalog yayınladı. Bugün için yayınlanan katalogda balık ürünlerinden süt ve süt ürünlerine pek çok ürün raflarda yerini aldı. Peki hangi ürünler, ne kadar? İşte Bim 18 Ekim 2022 fiyat listesi..

Vatandaş palamuttan sonra hamsi ve lüfere de doyacak!

Yeni balık avı sezonunda palamut bolluğunda geçen seneye göre 10 kata varan artış yaşandı. Lüfer ve hamside de bu ayın sonundan itibaren bereket bekleniyor.

Palamutun bereketi raflara yansıdı, 25 TL'ye kadar düştü!

Rize'de balık tezgahları palamut ile dolarken, tanesi 50 ile 70 TL arasında değişen palamudun fiyatı, 25 ile 40 TL'ye kadar düştü.

Türkiye hamsi ihracatından 8 ayda tam 7,5 milyon dolar kazandı! İşte İstanbul balık hali 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Türkiye'den yılın ocak-ağustos ayları arasında 1343 tonluk hamsi ihracatı gerçekleşti. 2022 yılının başından bu yana hamsi ihracatından 8 ayda tam 7,5 milyon dolar kazanıldı. İşte, Balık hali 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kilosu 50 TL oldu! Daha da zamlanmadan alın

15 Nisan tarihinde başlayan av yasakları 1 Eylül itibariyle kalktı. Vatandaşların ilk tercihi hamsi oldu fiyatı ise 50 TL.

Bakanlık açıkladı! 15 milyon TL'ye kadar indirimli tarım kredisi verilecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı, balıkçıların işletme giderlerinin finansmanı için 15 milyon liraya kadar faiz indirimli tarım kredisi kullanabileceklerini bildirdi.

İSTAVRİDİN KİLOSU 20 LİRA OLDU!

Yaz aylarını geride bırakırken vatandaş yönünü balık hallerine çevirdi. Uygun fiyatlı balık yemek isteyen tüketici av sezonunun açılmasını bekliyor.

Palamutlar tezgahlara çıktı! Sezonun ilk palamutlarının bu fiyatlara satılacağı beklenmiyordu!

Sezonun ilk palamutları tezgahlara çıktı. Ancak palamutun tane fiyatı vatandaşa pahalı geldi. İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı! Tanesini getiren parayı alıp götürecek

Resmi Gazete'de yayımlanan, balon balığı türlerinden "lagocephalus sceleratus" avcılığı yapan balıkçılara 200 bin adede kadar adet başına 12,5 lira ödenecek.

Balığa talep fiyatları arttırdı! İşte 30 Mart 2022 fiyat listesi!

Havaların ısınmasıyla balık ürünlerine talep artmaya başladı. Peki market raflarında balık fiyatları kaç TL oldu? İşte Migros, Carrefoursa 30 Mart 2022 balık fiyat listesi...

Mahkeme karar verdi! Balık ekmek teknelerinin tahliyesi devam edecek!

İBB, Eminönü'nde bulunan ve balık ekmek satan teknelerin boşaltılmasını istemiş, işletmeciler konuyu mahkemeye taşımıştı. Mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı vermişti. İBB, yürütmeyi durdurma kararının kaldırıldığını ve tahliye sürecinin kaldığı devam edeceğini duyurdu...

Mahkemeden Eminönü'ndeki balık ekmek satan tekneler için yeni karar!

Tarihi Eminönü Turizm Balık Ekmek Kooperatifi'nin başvurusu üzerine Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi...

Ekrem İmamoğlu’ndan balık ekmek açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada "Balık ekmek lezzeti kalkar mı? Kaldırma diye de bir şey yok. Dün nasıl bir ihaleyle birisi alıyorsa şimdi de belediyenin iştirakleri, kurumları var." diye konuştu.

Eminönü’ndeki balıkçı esnafından İBB'ye dava!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eminönü’nde balık ekmek satan iş yerlerinin boşaltılması için ihtarname göndermişti, şimdi konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.

Eminönü balıkçıları tarihe mi karışıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Eminönü’nde balık ekmek satan iş yerlerine 1 Kasım’ kadar boşaltılması için ihtarname gönderildi. Yarın balık teknelerinin çekilmesi için son gün. Eminönü esnafı, "Umarız kararı geri alırlar" diye konuştu...

Mehmet Aşık: Balık-ekmek teknelerinin kaldırılacağına inanamıyoruz!

Tarihi Balık-Ekmek Turizm Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Aşık, "Bir hafta önce ihtarname geldi, 1 Kasım'a kadar burayı terk etmemiz için süre verildi. Teknelerin kaldırılacağına hala inanamıyoruz, bence kalkmayacak." diye konuştu...

Eminönü'nde BELTUR eliyle balık-ekmek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), Eminönü'nde kayıklarda satılan balık ekmek nostaljisine son vermesinin ayrıntıları ortaya çıkıyor. Eminönü'nde yapılacak geniş çaplı düzenlemeden sonra, gerek görülmesi durumunda İBB eliyle ekmek arası balık satılabilecek...

İBB'nin balık-ekmek yasağına tepki: Tekneler şehrin simgesi!

İBB'nin Eminönü’nde balık ekmek satan son 3 tekneyi de kaldırma kararı tepki çekti. İstanbullular: Burası şehrimizin simgelerinden biri. Kararı gözden geçirsinler...

Eminönü’ndeki balık ekmek satan iş yerleri boşaltılacak!

İBB Eminönü’nde balık ekmek satan iş yerlerinin boşaltılması için ihtarname gönderdi. Kiracılara gönderilen yazılarda boşaltılan yerlerin yerine yeni kiracıların alınmayacağı ifade edildi.

Ekrem İmamoğlu'nun Çanakkale'de balıkçı barınağı mı var?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çanakkale'de balıkçı barınağınız mı var sizin?" sorusuna bakın ne yanıt verdi...

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı'nın hali içler acısı!

CHP’li İzmir Büyükşehir, Kemeraltı’nda bulunan Balıkçılar Meydanı Projesi fiyaskoyla sonuçlandı. Sözde yeni biten imalatlar dikkatleri çekti.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi yarın!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

balık Haberi

balık

Denizlerde av yasağının sona ermesi ile birlikte balık fiyatları da araştırılan konular arasına girdi. İşte sardalya, hamsi, mezgit (tavuk balığı), gopez, palamut, kefal, uskumru, barbun gibi balıkların güncel fiyatı…

1 KİLO HAMSİ KAÇ TL 2022?

Kilogram fiyatı 35 lira olan hamsi ve sardalyanın 1,5 kilogramı ise 50 liradan satışa sunuluyor. Tavuk balığı 50, barbun 80-100, çipura 90, levrek ise 90-100 lira olan kilogram fiyatlarıyla tezgahlarda yer buluyor. Palamudun tanesi ise 50 lira olarak tezgahlardaki yerini aldı.

Çipura, Kilogram olarak en düşük, 70,00 TL en yüksek 100,00 TL’den satılmaktadır.

Hamsi Kutu en düşük 650,00 TL en yüksek 750,00 TL’den satılmaktadır.

Hamsi bir kilo 70 ile 80 TL arasında değişmektedir.

İstavrit Kutu en düşük 400,00 TL en yüksek 1450,00 TL’den satılmaktadır.

Levrek, Kilogram en düşük 70,00 TL...