24 / 04 / 2024

Resmi Gazete'de yayımlandı! Tanesini getiren parayı alıp götürecek

Resmi Gazete'de yayımlandı! Tanesini getiren parayı alıp götürecek

Resmi Gazete'de yayımlanan, balon balığı türlerinden "lagocephalus sceleratus" avcılığı yapan balıkçılara 200 bin adede kadar adet başına 12,5 lira ödenecek.



Türkiye'de son dönemde balıkçılığa zarar veren balon balıklarının temizlenmesi amacıyla devlet tarafından hayata geçirilen teşvikin fiyatı arttı. 

Resmi Gazete'de yayımlanan, balon balığı türlerinden "lagocephalus sceleratus" avcılığı yapan balıkçılara 200 bin adede kadar adet başına 12,5 lira, diğer türlerini avlayanlara da 1 milyon adede kadar adet başına 2,5 lira destekleme ödemesi yapılmasına ilişkin kararı, akademisyenler ve balıkçılar değerlendirdi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön