18 / 04 / 2024

Kim Kardashian, Kanye West'ten Hidden Hills'teki evi aldı!

Kim Kardashian, Kanye West'ten Hidden Hills'teki evi aldı!

40 yaşındaki reality show yıldızı Kim Kardashian, ayrılmadan önce Kanye West'in de oturduğu, fakat boşanma aşamasında çocuklarıyla beraber yaşadığı konutu satın aldı. Kardashian, West'e ev için 23 milyon dolar ödedi.



Kim Kardashian, ayrılmadan önce Kanye West'in de oturduğu, fakat boşanma aşamasında çocuklarıyla beraber kaldığı konutu West'e 23 milyon dolar ödeyerek aldı.NTV'de yer alan habere göre; Kim Kardashian, Kanye West ile evli olduğu süreçte beraber yaşadıkları California konutu, West’ten satın aldı.

40 yaşındaki reality show yıldızı, henüz süren boşanma davası dahilinde konutu 23 milyon dolara satın almış oldu. 

Kardashian’ın, evin kendi değerine 20 milyon dolar, içindeki mobilya ve aksesuarlara ise 3 milyon dolar ödeme yaptığı belirtildi. Konuta, 2020 Ocak'ta bağımsız bir eksper değer biçmişti.

Kardashian ve 44 yaşındaki rap şarkıcısı West, konutu 2014 yılında 20 milyon dolara satın almıştı. Belçikalı mimar Axel Vervoordt ile anlaşma yapan çift, eve, beyaz rengin hakim şekilde kullanıldığı özel bir dekorasyon yaptırdı. 

North (8), Saint (5), Chicago (3) ve Psalm (2) isimlerinde dört çocuğa sahip Kardashian ve West, evleri yenilenirken Kardashian’ın annesi Kris Jenner’ın konutunda kalmış, aile, 2017 Aralık'ta eve taşındı. 

Kim Kardashian, Kanye West ten Hidden Hills teki evi aldı!

Kris Jenner, 2018 Nisan'da attığı bir tweet ile evin değerinin 60 milyon dolara yükseldiğini dile getirdi. 

Kardashian ile West, henüz ayrılmadan önce bu evde çocuklarıyla beraber oturuyordu. Fakat çiftin arasında tartışmalar olduğunda West, Wyoming’deki çiftlik evine taşınmıştı. Hatta West’in ABD başkanlığı için seçim çalışmalarını da bu çiftlikte sürdürdüğü ileri sürülmüştü. People dergisi, geçtiğimiz günlerde West’in bu çiftliği 11 milyon dolara satışa sunduğunu da duyurdu.

Kim Kardashian ve Kanye West'in yaşadığı ev kimde kalacak?

Kim Kardashian'ın Hidden Hills’teki evini yenilemesine komşu engeli!


Geri Dön