25 / 04 / 2024

Kiptaş 5.Levent Evleri'nin satışları devam ediyor!

Kiptaş 5.Levent Evleri'nin satışları devam ediyor!

İstanbul'a yeni semt Mimarisi, yeşil ve sosyal alanlarıyla İstanbul için örnek bir proje olması hedeflenen yeni semt 5. Levent'te,yaklaşık 4000 konut, 2 okul 2 cami ve 50 dönümlük bir de koru bulunacak.



Mimarisi, yeşil ve sosyal alanlarıyla İstanbul için örnek bir proje olması hedeflenen yeni semt 5. Levent'te yaklaşık 4000 konut, 2 okul 2 cami ve 50 dönümlük bir de koru bulunacak 


 İSTANBUL yeni ve modern bir semt kazanıyor. TEM Alibeyköy kavşağında farklı maliklere ait 516 bin metrekare arazi üzerinde ve KİPTAŞ tarafından yapılan kentsel dönüşüm planlaması, hayata geçiriliyor. Büyüklüğü, mimarisi, yeşil ve sosyal alanlarıyla İstanbul için örnek bir proje olması hedeflenen 5. Levent'te yaklaşık 4000 konut, zengin sosyal donatı alanlarına sahip üniversite eğitim alanı, 4 bin metrekare cadde konseptinde ticari ünite, 2 okul, 2 cami ve 50 dönümlük bir de koru yer alacak. Projenin detaylan, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un katıldığı bir basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu. 


KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'un konut sorununa çözüm bulmak, niteliksiz ve plansız yapılaşmaları önleyerek; modern ve güvenilir çağdaş yaşam alanları üretmek amacıyla kurulan KİPTAŞ olarak, bugün İstanbul'un Eyüp ilçesi sınırlan içerisinde bulunan ve bölge için önemli dönüm noktası olacak yeni bir projeyi, 5. Levent'i hayata geçirmenin heyecanı içindeyiz" defli. Arazi geliştirme çalışmalarına 2011 yılında başladıklarını vurgulayan Yıldırım, "İçinde Vakıf, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve şahıslara ait araziler ve bu alanlar üzerine kurulmuş sağlıksız bir yapılaşma içinde yaşayan vatandaşlarımızın evlerinin bulunduğu proje alanımızı tüm taraflarla anlaşarak başarı ile bir araya getirdik" dedi. Yıldırım sözlerine şöyle sürdürdü: "Bu proje sayesinde 4 bloktan oluşan ayrı bir parselde 400 vatandaşımız da modern ve güvenli bir yaşam alanına kavuşmuş olacak.

 

İstanbul için örnek bir proje olacağına inandığımız bu büyük kentsel dönüşüm ve modernleşme projesinin kentimize hayırlı olmasını dilerim." Torunlar  GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 5. Levent projesiyle 1 milyar 800 Milyon TL'lik dev bir yatırıma imza attıklarına dikkat çekerek, İstanbul için bir vizyon projesini daha hayata geçirdiklerini söyledi. 


Bizim Anadolu


Geri Dön