24 / 04 / 2024

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı! 

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı! 

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde yapım ihalesi gerçekleşti. Söz konusu ihale fizibilite çalışmasında öngörülenden daha iyi bir teklifle sonuçlandı. 



KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'daki kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapım ihalesi sonuçlandı. KİPTAŞ tarafından sosyal medyada yapılan yazılı açıklamaya göre;  fizibilite çalışmasında öngörülenden daha iyi bir teklifle sonuçlandı. 

Borçlanma tutarında ve küçük metrekare kullanımlı hak sahipleri, yapılacak iyileştirmeler için KİPTAŞ'ın ofislerinden biri alabilir. Yıkım çalışmalarının devam ettiği projede inşaat çalışmaları da 2021'nin yaz aylarında başlayacak. 

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı! 

KİPTAŞ tarafından sosyal medyada yapılan açıklama şu şekilde:

"Eyüpsultan Alibeyköy mahallesindeki 487 ada 12 parsel alanda dönüşüm projemizin yapım ihalesi, fizibilite çalışmasında öngörülenden daha iyi bir teklifle sonuçlandı. Borçlanma tutarında ve küçük metrekare kullanımlı hak sahipleri için yapılacak iyileştirmeler için uzlaşma ofisimizden bilgi alabilirsiniz."

Kentsel dönüşüm projesi dahilinde riskli yapıların yerine depreme dayanıklı; içinde kreş, kütüphane, sağlık merkezi ve yeşil alanlar olacak. Kentsel dönüşüme giren riskli yapı sahiplerine taşınma ve kira yardımı yapılacak.

 

Eyüpsultan Alibeyköy mahallesindeki dönüşüm projemizin yapım ihalesi, fizibilite çalışmasında öngörülenden daha iyi bir teklifle sonuçlandı. Borçlanma tutarında ve küçük metrekare kullanımlı hak sahipleri için yapılacak iyileştirmeler için uzlaşma ofisimizden bilgi alabilirsiniz. pic.twitter.com/IrGYkBUrrS

— KİPTAŞ (@kiptaskonut) March 26, 2021

 

KİPTAŞ Eyüpsultan projesinin inşaatına 2021'de başlıyor!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön