25 / 04 / 2024

KİPTAŞ Meydan Evler kura çekilişi bugün!

KİPTAŞ Meydan Evler kura çekilişi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Meydan Evler projesinin hak sahipleri bugün belli oluyor.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, Tuzla'da hayata geçirdiği yeni projesi Meydan Evler'in kura çekimini bugün saat 11:00'de gerçekleştiriyor.

Başvuru yapan vatandaşların merakla beklediği KİPTAŞ Meydan Evler projesinin kura çekilişine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılıyor.

Dar gelirli İstanbulluların konut sahibi olacağı KİPTAŞ Meydan Evler projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

KİPTAŞ Meydan Evler kura çekilişi bugün!

149 adet ve 9 adet ticari birimin bulunduğu KİPTAŞ Meydan Evler Tuzla projesindeki konut tipleri ve alanları şu şekilde; 

Meydan Evler KİPTAŞ projesinde yer alan 23 konut 2+1 açık mutfak, 94 metrekare alana sahip 73 konut 2+1 kapalı mutfak olarak tasarlandı. Proje kapsamındaki 53 adet 3 oda 1 salon konut ise 105 metrekare şeklinde tasarlandı.

KİPTAŞ Meydan Evler kura çekilişi bugün!

İstanbullu ailelerin yüzünü güldüren KİPTAŞ Meydan Evler projesi sosyal alanları ile dikkat çekiyor. En düşük konut bedelinin 264 bin TL olduğu projede,  dükkanlar, otopark alanları ve çocuk oyun alanları yer alıyor.

Kura çekilişinin merakla beklendiği KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinden yüzde 20 peşinat ödeyerek, 24 ay vade farksız, yüzde 15 peşinat ve yüzde 15 ara ödeme ile 23 ay vade farksız olarak konut sahibi olmak mümkün.

Ödenecek aylık taksit bedellerinin minimum 2 bin 800 TL olduğu projede 4 farklı ödeme şekli de mevcut.

Web: https://www.kiptas.istanbul/

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler 25 soruda tüm detaylarıyla!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön