16 / 04 / 2024

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap başvuruları başlıyor!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap başvuruları başlıyor!

Firma: KİPTAŞ

Proje: KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap başvuruları bugün başlıyor. 1.508 adet sosyal konutun inşa edileceği proje hiç evi olmayanlar için cazip fırsatlar sunacak...



KİPTAŞ'ın beklenen projesi Silivri Konutları 3. Etap satışa çıkıyor. Sadece evi olmayanlar için çok cazip imkanların sunulduğu projede başvurular, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın katılımıyla gerçekleşecek basın toplantısının ardından  KİPTAŞ  Genel Müdürlüğü'nde alınmaya başlayacak.

1.508 konut geliyor

KİPTAŞ bugüne kadar inşa ettiği 80 bin konutla kaliteli yaşamı İstanbul’un dört bir yanına yaydı. KİPTAŞ bu sefer rotasını Silivri'ye çevirdi. KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesiyle 1.508 sosyal konut inşa edilecek. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alacak. Projedeki 2+1 daireler 92 metrekare, 3+1 daireler ise 112 metrekare alana sahip.

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesi E-5 karayoluna 5 dakika mesafede yer alıyor. Projede spor sahası ve parklar, peyzaj alanları, cami, okul, ticari alanları ve sağlık ocağı yer alacak. 

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap başvuruları başlıyor!

KİPTAŞ Silivri Konutları 1. ve 2. Etap projesi ile yüzlerce aile ev sahibi oldu. 1. Etap'ta 1.452 adet konut, 2. Etap'ta ise 2.040 adet konut bulunuyor. 

 

30 soruda KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap!
 

 

Web: http://www.kiptas.istanbul/tr


projeye sor



Geri Dön