24 / 04 / 2024

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etap nerede? 

 KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etap nerede? 

Firma: KİPTAŞ

Proje: KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap

Sadece evi olmayanlar için çok cazip imkanların sunulduğu KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor..



İstanbul’un dört bir yanında çeşitli projelere imza atan  KİPTAŞ  bu sefer rotasını Silivri'ye çevirdi. KİPTAŞ'ın beklenen projesi Silivri Konutları 3. Etap satışa çıkıyor. 

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etap projesinde başvurular, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın katılımıyla gerçekleşecek basın toplantısının ardından KİPTAŞ Genel Müdürlüğü'nde alınmaya başlayacak.

Sadece evi olmayanlar için çok cazip imkanların sunulduğu KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesiyle 1.508 sosyal konut hayata geçirilecek.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan  Silivri Konutları 3. etap Kiptaş'ta  spor sahası ve parklar, peyzaj alanları, cami, okul, ticari alanları ve sağlık ocağı yer alacak.  Projede deniz manzarasını gören daireler de mevcut. 
 
KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etap nerede?  İşte lokasyon!

İstanbul'un yatırım değeri ve kaliteli yaşamıyla cazibeli bölgesi Silivri'de konumlandırılan KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesi E-5 karayolunun hemen yanıbaşında TEM otoyoluna 5 dakika mesafede yer alıyor.  

  KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etap nerede? 

Tel: (0212) 414 98 98
Web: http://www.kiptas.istanbul/tr

 


projeye sor



Geri Dön