29 / 03 / 2024

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura sonucu!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura sonucu!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap'ta başvurular devam ediyor. Proje 24 ay sonra teslim edilecek. Peki 1.508 dairelik projenin KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura sonucu ne zaman açıklanacak?



Daha önce Silivri'de konut projesi inşa eden KİPTAŞ, şimdi Silivri 3. Etap Konutları ile hiç evi olmayanları ev sahibi yapacak. 1.508 adet dairenin satışa sunulduğu projede daireler kurayla sahibi bulacak.

Başvuruların başladığı ve 18 Nisan'a kadar devam edeceği KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesinde 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Dairelerin fiyatları ise 195 bin TL'den başlıyor. Projedeki 2 oda 1 salon daireler 195 bin TL'ye, 3 oda 1 salon daireler ise 215 bin TL'ye satılıyor. Proje 24 ay sonra teslim edilecek. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'a başvuru yapacakların 2 oda 1 salon daireler için 1.000 TL, 3 oda 1 salom daireler için ise 2 bin TL ön müracaat bedeli ödemesi gerekiyor. Ayrıca konut almak isteyenlerde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, reşit olması, İstanbul'da kayıtlı konut olmaması şartı aranacak. Ön müracaat bedeli Halk Bankası'nın tüm şubelerinden kabıl edilecek. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvurusunda istenen belgeler
- 2 adet ön müracaat formu
- Nüfus cüzdan fotokopisi
- Banka dekontu aslı ve fotokopisi
- Engelliler için engelli rapor fotokopisi

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura sonucu
KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura çekilişi 28 Nisan Cumartesi günü noter huzurunda gerçekleştirilecek. KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura sonucu da 28 Nisan Cumartesi günü açıklanacak. Kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'ta çekilen kura sonrasında daire almaya hak kazananların sözleşmesi ise 2 Mayıs 2018 tarihinden itibaren imzalanmaya başlayacak. Sözleşmede istenen belgeler şu şekilde; 

- 2 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 aylık)
- Noter masrafı
- Nüfus cüzdanı aslı
- E-devlet'ten üzerine konut olmadığına daire belge çıktısı.

30 soruda KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap!

Tel: (0212) 414 98 98
Web:http://www.kiptas.istanbul/


Geri Dön