29 / 03 / 2024

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 40'a ulaştı!

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 40'a ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen ve olaylı projelerden olan KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinin inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt tarafından, KİPTAŞ We Haliç projesindeki çalışmalara ilişkin son durum paylaşıldı. Ali Kurt, projedeki çalışmalara ilişkin Twitter hesabından paylaşım yaptı. Kurt, şu ifadeleri kullandı: 

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 40 a ulaştı!

"Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projemizin şantiyesindeydik. Ekibimizle malzeme seçimlerini yaptık. Göreve geldiğimizde fiziki gerçekleşmesi iş programından 35 puan geride yüzde 8 olan projeyi yüzde 40 seviyesine ulaştırdık. Zemin güçlendirme çalışmalarına ve imalatlara devam ediyoruz."

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinde stüdyo daireden 3+1'lere kadar değişen konut tipleri bulunuyor. Proje dahilinde hayata geçirilen konutların büyüklükleri ise 37 ila 130 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Kentsel dönüşüm çerçevesinde hayata geçirilen projede 850 konut bulunuyor. 

 

Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projemizin şantiyesindeydik. Ekibimizle malzeme seçimlerini yaptık. Göreve geldiğimizde fiziki gerçekleşmesi iş programından 35 puan geride %8 olan projeyi %40 seviyesine ulaştırdık. Zemin güçlendirme çalışmalarına ve imalatlara devam ediyoruz. pic.twitter.com/QEr7DyPKvO

— Ali Kurt (@AliKurtistanbul) September 15, 2021

 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde geoteknik çalışmalar başladı!

Cansu Yılmaz / Emlakkulisi.com


Geri Dön