24 / 04 / 2024

Kiptaş yeni projelerle sektörde faaliyete devam edecek!

Kiptaş yeni projelerle sektörde faaliyete devam edecek!

KİPTAŞ'ın sektördeki deneyimi ve gelecek dönemdeki girişimlerine ilişkin bilgi veren KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, yeni projelerle sektördeki faaliyetlerine devam edeceklerini açıkladı. Yıldırım, Vaditepe projesiyle yoğun talep gördüklerini söyledi.



İnşaat sektöründeki 63 bin konutluk birikimini ve 18 yıllık deneyimini Bahçeşehir Vaditepe projesine aktaran KİPTAŞ, bölgenin en değerli yatırımına imza atıyor. İnşa ettiği konutlarında kaliteli ve güvenli yaşam alanları ile adını duyuran KİPTAŞ, yeni projeleriyle konut ihtiyacım karşılamaya devam ediyor. 


23 Ekim'de lanse edilen Vaditepe projesiyle yoğun talep gördüklerini belirten KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım; " 7 sene önce alınan bir arsa ile başladığımız ve 23 Ekim'de lanse ettiğimiz Vaditepe ile 4.000 konutluk dev bir projeyi hayata geçiriyoruz. Lanse edildiği günden beri satışların hızla sürdüğü Vaditepe halkımızın büyük beğenisini topladı ve daireler hızla sahiplerini buluyor. Satışlarımızda projenin %50'si sahiplerini buldu. 

Son yıllarda İstanbul değerine değer katan bir şehir ve her geçen gün ekonomisini daha da ileriye taşıyor. 

Londra, Frankfurt, New York'taki daire fiyatlarıyla kıyaslamasak da bu ülkelerle yarışabilecek seviyede"dedi. 

İstanbul'un dünyadaki imajına değinen Yıldırım; "İstanbul bir metropol ve bu metropolde 15 milyon insan yaşıyor. Trafiğin önüne geçmek için yeni akslar devreye sokuldu. Bahçeşehir - Esenyurt - Başakşehir - Arnavutköy - Çatalca aksları trafiği rahatlatmak için hayata geçirildi. İstanbul'un uydu kenti olarak nitelendirilen Bahçeşehir, Ispartakule ve Kayaşehir bölgeleri de böylelikle büyük değer kazanıyor" dedi. 


HALKA ARZ GÜNDEMDE 

KİPTAŞ'm halka arzına dair planlamaları olduğunu bildiren Yıldırım; "Emlak Konut GYO ikinci kez halka arzını yaptı. 2002'de halka arz için müracaatımızı yapmıştık ve bunun için çalışmalarımız hızla sürüyor. Vatandaşlarımızın daha güvenli bir yatırıma kavuşmaları için 5-6 ay içinde sonuca ulaşacağız. Bilindiği üzere ekonomik durum ve piyasa durumu şartlarının oluşması gerekir. 2014 yılında bu şartların oluşması ile biz de halka arzı gerçekleştirebiliriz" şeklinde konuştu. 


KENTSEL DÖNÜŞÜMDE BÜYÜK ROL ÜSTLENİYOR 

Yıldırım; "Kentsel dönüşüm projelerimiz hızla ilerliyor. Zeytinburnu'nda önemli yatırımlarımız bulunuyor. Bu projelerimizden 440 dairelik projemiz sahiplerine teslim edildi ve ikinci etabına başlandı. 


Hasdal Kavşağı üzerinde 550 dönümlük arazi üzerinde bir üniversite ile 4.000 konut inşa edeceğiz. Bu projelerin yanında 420 gecekonduyu yerinde ıslah ederek ve sahiplerine daire vererek bölgeyi dönüştüreceğiz. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş Bey'in talimatı üzerine ucuz konutlar için arsa araştırmalarımız sürüyor. Bu anlamda 2.000 - 3.000 konutluk bir projeyi de hayata geçirmeyi düşünüyoruz" dedi. 


Türkiye Gazetesi


Geri Dön