19 / 04 / 2024

vaditepe kiptaş

vaditepe kiptaş

Bugüne kadar 70 bin 225 konut inşa eden ve modern yaşam merkezlerinin Türkiye'deki öncü kuruluşu olan Kiptaş, şimdi yeni bir başyapıt inşa etmek için Bahçeşehir'de.

Kiptaş yeni projelerle sektörde faaliyete devam edecek!

KİPTAŞ'ın sektördeki deneyimi ve gelecek dönemdeki girişimlerine ilişkin bilgi veren KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, yeni projelerle sektördeki faaliyetlerine devam edeceklerini açıkladı. Yıldırım, Vaditepe projesiyle yoğun talep gördüklerini söyledi.

Bahçeşehir Kiptaş Vaditepe ne zaman teslim?

Bahçeşehir Gölet Bölgesi'nde yükselen Bahçeşehir Kiptaş Vaditepe ne zaman teslim? diye merak edenler için hemen belirtelim; bu dev proje 24 ay gibi kısa bir sürede anahtar teslimlerini yapacak....

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir'de yüzde 5 peşinat, 60 ay sıfır faiz!

Vaditepe Kiptaş Konutları için yüzde 5 peşinat ve 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Projede daire fiyatları 3+1'lerde 583 bin TL'den başlıyor...

Vaditepe Kiptaş güncel fiyatlar!

Vaditepe Kiptaş güncel fiyatlar kapsamında projede daireler minimum 583 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş konut fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanan Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş projesi İstanbul’un en prestijli noktalarından olan Bahçeşehir’in merkezinde inşa ediliyor. İşte Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş konut fiyatları 2017...

Kiptaş Vaditepe’de EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazan sistemi kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin modern projesi Kiptaş Vaditepe’de EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazan sistemi kuruldu.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’in cadde dükkanları satışa çıktı!

İstanbul Bahçeşehir'de gölet bölgesinde hayata geçirilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. Son başvuru günü 23 Haziran Perşembe.

Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Kiptaş kura çekimi!

Konum bilgisine göre 3. Boğaz Köprüsü bağlantı yoluna yakın mesafede yükselen projede toplam 1.100 adet dairen kura çekilişiyle satışa sunuldu. İşte Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Kiptaş kura çekimi detayları..

Kiptaş Vaditepe 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Vaditepe 2. Etap'ta yer alan 1.100 adet konut için daire belirleme kurası çekilecek. İkitelli Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek kura satışları noter huzurunda yapılacak. Peki Kiptaş Vaditepe 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir kampanya!

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir kampanya kapsamında, yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle vadelendiriliyor.

Kiptaş Vaditepe konutları teslim tarihi!

İstanbul genelinde ürettiği 71 bin nitelikli konutla adeta şehirler inşa eden Kiptaş, 2013 yılın son çeyreğinde satışa sunduğu Vaditepe Bahçeşehir’deki rekor inşaat ve satış sürecinin sonuna yaklaşıyor.

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri'nde 24 ay 0 faizle! 266 bin 500 TL'ye!

Daire fiyatlarının 266 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Kiptaş Vaditepe Göl Evleri projesinde yüzde 60 oranındaki peşinatlara 24 aya kadar faizsiz vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 199 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kiptaş Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri'nde 199 bin TL'ye!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçeneklerinden meydana gelen Kiptaş Vaditepe Göl Evleri projesinde fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor.

Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri'nde talep alınmaya başlandı!

Kiptaş'ın Bahçeşehir'de inşasına devam ettiği 4 bin konutluk Vaditepe projesinin yeni halkası Vaditepe Gölevleri, Binres inşaat'ın yatırımlarıyla hayata geçiriliyor. Vaditepe Gölevleri'nde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alacak.

vaditepe kiptaş Haberi

vaditepe kiptaş
Bahçeşehir'in en değerli ve en büyük arazisi üzerinde hayata geçirilen Vadi tepe Bahçeşehir; herkesin özlediği o sımsıcak mahalle kültürünü, modern yaşamın kent olgusu içinde kendine has üslubuyla yeniden yorumluyor. 


Farklı büyüklüklerde yaklaşık 4 bin dairenin yer aldığı Vaditepe; geçmişten izler taşıyan geniş yolları, düzenli peyzaj alanları, cadde üstü mağazaları, Bahçeşehir göleti ile Küçükçekmece Gölü'ne bakan yaşam alanlarıyla herkesin kendisini bulacağı yeni bir yaşam merkezi olmaya aday. 


Az katlı ve yüksek katlı blokların yer aldığı projede, klasik mahalle yaşantısını yansıtan ve modern şehir hayatını taşıyan sokaklar bulunuyor. Vaditepe'de, 2+1'den 5+2'ye kadar çeşitli daire seçenekleri yer alıyor. Projede 25 bin metrekarelik ticari alanın yanı sıra; camisi, okulu, marketi, açık spor alanları, çocuk oyun alanları ile Vaditepe Bahçeşehir'de aradığınız her şey elinizin altında.


Genel...