24 / 04 / 2024

KİPTAŞ'ın 2. gayrimenkul müzayedesi gerçekleştirildi!

KİPTAŞ'ın 2. gayrimenkul müzayedesi gerçekleştirildi!

KİPTAŞ, portföyünde bulunan 12 değerli arsa ve 36 işyerini halka açık gerçekleştirdiği 2. müzayede ile satışa çıkardı. Yatırımcılara hitap eden değerli arsa ve işyerleri şeffaf ve açık bir şekilde piyasaya sunuldu...



İlk müzayedesini 24 Ekim’de vatandaşların yoğun ilgiyle gerçekleştiren KİPTAŞ, portföyünde bulunan değerli arsa ve işyerlerini 2. Halka Açık Müzayede ile yatırımcılara sundu.KİPTAŞ, tamamı İstanbul’da yer alan hemen teslim avantajına sahip 36 işyeri ile 12 arsayı halka açık müzayede yöntemiyle 25 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 14.00’te satışa çıkardı.

UYGUN FİYAT VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

Alıcılar; her bütçeye ve her kesime hitap eden arsa ve işyerlerine ister peşin, ister %40 peşinat 36 ay vade ve 6 ayda bir %6 vade farkıyla sahip oldular.

HEM KİRACILI HEM KİRALAMAYA HAZIR

İstanbul’un farklı ilçelerinde yatırım değeri oldukça yüksek işyerlerinin bir kısmı hazır kiracılı, bir kısmı ise teslime hazır işyerlerinden oluşuyor.

 
DÜNYANIN HER YERİNDEN ONLİNE KATILIM

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği müzayede, KİPTAŞ’ın Merkezefendi’de bulunan Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlanan açık artırmaya katılımcılar online olarak da teklif verebildi.

KİPTAŞ İLE İSTANBUL KAZANACAK

KİPTAŞ, bu satışlardan elde edeceği geliri, Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projelerine kaynak olarak kullanarak yine İstanbul halkına hizmet edecek yatırımlara dönüştürmeyi  amaçlıyor.

KİPTAŞ olarak tüm katılımcılara göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederiz.


Geri Dön