26 / 04 / 2024

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!


Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Recep Kıran ve Hakan Kıran ortaklığında kuruldu. 



Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kıran ve Hakan Kıran ortaklığında kuruldu. 

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi konusu:
MIMARLIK-MÜHENDISLIK:-Sirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiligi veilgili resmi kurumlardan her türlü insaat ve iskan ruhsat islemleri yapmak. Çizmis oldugu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulamasıyapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dısı proje yarısmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dısından almıs oldugu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya baska bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliginin yapılabilecegi isler ve Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendislik Bürosu isleri yapmak,.....ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön