25 / 04 / 2024

Kirazlı Koru Evleri satılık!

Kirazlı Koru Evleri satılık!

Firma: Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat

Proje: Kirazlı Koru Evleri

Toplam 232 adet konut ve 4 adet ticari üniteden oluşan projede bloklar 15 kat şeklinde yükseliyor. Kirazlı Koru Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.



Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 11 dönüm arsa alanında yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli hattında hayata geçiriliyor.


4 blok şeklinde yükselen projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 232 adet konut ve 4 adet ticari üniteden meydana geliyor.


Lokasyon bilgileri kapsamında proje Mall of İstanbul’a 7 kilometre, TEM otoyoluna 5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre yakınlıkta bulunuyor.  


Ortak kullanım alanları arasında projede fitness, kapalı yüzme havuzu, hamam, yürüyüş parkuru, kapalı otopark ve açık çocuk havuzu gibi ortak olanaklar sunuluyor. 


Kirazlı Koru Evleri satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Lansmanının bugün gerçekleşeceği projede daire teslimleri Ağustos 2017 gerçekleşmesi öngörülüyor.


Adres: Güneşli mah. 13. sokak Bağcılar İstanbul


Telefon: 444 3 173 

Web: http://kirazlikoru.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön