24 / 04 / 2024

Kirazlı Koru Evleri'nin temelleri atıldı!

Kirazlı Koru Evleri'nin temelleri atıldı!

Sektörün iki önemli firması Mayra İnşaat ve Tanışlar inşaat ve İstanbul Bagcılar'da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine inşa edecekleri 'Kirazlı Koru Evleri'nin tanıtım ve temel atma töreni gerçekleştirildi.



SEKTÖRÜN iki önemli firması Mayra İnşaatve Tanışlar İnşaat ve İstanbul Bağalar'da ortak bir konut proj esine imza attı. İlçenin merkezinde 11 dönümlük arazi üzerine (sosyal ve yeşü alanı ile 232 adet konut olarak) konumlandmlan 'Kirazlı Koru Evleri'nin 12 Eylül'de tam tim ve temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Törene, Tanışlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, Mayra Yapı Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz ile yoğun bir davetli grubu katıldı.  Törende konuşan Tanışlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, Kirazlı Konut Evleri'nin 43 yıllık deneyimi olan Tanışlar Grubu'nun en prestijli konut projesi olduğunu söyledi ve "İyi yerde, doğru lokasyon ve A Plus olan projemize talepler gelmeye başladı. Satışlara başladık. Çünkü insanlar ev alırken öncelikle firmanın güvenilir olmasına çok dikkat ediyor" ifadelerini kullandı.  Tanış, yurtdışından da özellikle Körfez ülkelerinden projeye yoğun talep olduğunu kaydetti.Mayra Yapı Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz da yaptığı açıklamada, Kirazlı Koru Evleri'nin çevreye duyarlı bir proje olduğunu kaydederek, "Eski bir motor fabrikası olan arazideki tüm ağaçları koruduk. Enerji tasarrufuna ve yeşil alana ağırlık verdik. Aynca basit ve kullanışlı olarak planlandı. Bu sitede yaşayacak insanların tüm ihtiyaçlarına tüm sosyal tesislerimiz ile cevap verdik" dedi.Atilla Yılmaz, Kirazlı Koru Evleri'nin Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesi olduğuna da dikkat çekerek, "Bu kapsamda bölgeye büyük katkı sağlayacaktır" ifadesini kullandı. 


 İstanbul'un en önemli merkezlerinden Güneşlide, dönüm arazi üzerinde yükselen 15 katlı k görkemli bloğun yer aldığı Kirazlı Koru Evlerinde; 2+1,3+1 ve 4+1 ev tiplerinden oluşan toplam 232 seçkin konut ve k ticari mekan bulunuyor Atatürk Havalimanına 10 km. Mail of istanbul'a 7 km.  TEM otoyoluna ise sadece 5 km mesafede olan Kirazlı Koru Evleri, eğitim ve sağlık kurumları ile ticaret merkezlerine de çok yakın. Mayra inşaat ve Tanışlar inşaat güvencesiyle yapılan proje 30 Ağustos 2017öe teslim edilecek. 



Gazete Bağcılar 




Geri Dön