19 / 04 / 2024

Kırıkkale Belediyesi'nden 4 yeni mahalle konağı!

Kırıkkale Belediyesi'nden 4 yeni mahalle konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kırıkkale Belediyesi yeni mahalle konakları için düğmeye bastı.



 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kırıkkale Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor. Kırıkkale Belediyesi'nde yer alan habere göre, eğitim öğretimden, muhtarlığa birçok birimi tek çatı altında toplayacak olan mahalle konaklarının inşaatı 4 mahallede sürüyor.

Kırıkkale Belediyesi tarafından hayata geçirilen mahalle konaklarının inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Sanayi Mahallesi, Selim Özer Mahallesi, Kaletepe Mahallesi ve Aşağı Mahmutlar mahallesi olmak üzere 4 mahallede hayata geçirilen Mahalle konaklarıyla eğitim öğretimden muhtarlığa birçok birimin tek çatı altında toplanması planlanıyor. Yapımı süratle devam eden ve yakın bir tarihte faaliyete geçecek olan Mahalle Konaklarının içerisinde derslikler, yönetici odası, eğitim odaları, kültürel faaliyet odaları, muhtarlıklar yer alacak.

Kaletepe ve Selim Özer Mahallelerinde yürütülen çalışmaları yerinde denetleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, çalışmaların hızlandırılması için bazı talimatlar verdi. Mahalle Konaklarının mahalle sakinlerine çok fazla artı değer katacağına inandığını söyleyen Başkan Saygılı mahalle sakinleri ile sohbet etti. 


Geri Dön