24 / 04 / 2024

Kırklareli Demirköy'in konut ihtiyacı artıyor!

Kırklareli Demirköy'in konut ihtiyacı artıyor!

Kırklareli  Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, ilçenin konut ihtiyacının arttığını dile getirerek TOKİ konutlarının ilçeye kazandırılması için çalışmalara başladıklarını dile getirdi.



Kırklareli Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün,  TOKİ  konutlarını ilçeye kazandırmak çalışmalara başladıklarını dile getirdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Gün, artan nüfus ile birlikte konut ihtiyacının karşılanması için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile girişimde bulunduklarını söyleyerek şunları söyledi:

Kırklareli Demirköy in konut ihtiyacı artıyor!

"4 bin nüfuslu ilçemizde konut sıkıntısı çekilmektedir. Gerek hali hazırda ev ihtiyacı olan gerekse dışarıdan aldığımız göç ile kiralık ve satılık ev bulma konusunda sıkıntı yaşanıyor. İlçemizde toplu konut ya da site kapsamına girebilecek hiçbir proje yapılmamıştır. Dolayısıyla içerisinde sosyal donatıları yürüyüş yolları, park, çocuk oyun parkı bulunan bir toplu konut projesinin yapılması ilçemiz için elzemdir. İlçemizde çekilen konut sıkıntısı kiralara da yansımaktadır. İlçemizde TOKİ yapılması kiralık konut talebinin karşılanması konusunda destek olacaktır."

Kırklareli Babaeski'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık 13 gayrimenkul!


Geri Dön