23 / 04 / 2024

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. etap inşaatı devam ediyor!

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. etap inşaatı devam ediyor!

Kırşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan, Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı hızla devam ediyor. 3 etaptan oluşan projenin ilk etabındaki 768 konut tamamlandı...



Kırşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan, Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı hızla devam ediyor. 


Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 3 etaptan oluşan projenin ilk etabındaki 768 konut tamamlanmış ve hak sahiplerine 2013 yılı içerisinde teslim edildiğini söyledi. İnşaatı hızla devam eden 2. etap konutlarla birlikte 750 kişilik camii ile 24 derslikli okulun inşaatına da devam ettiğini belirten Başkan Bahçeci, şunları kaydetti: "Yaşadığımız ili çok iyi tanıyoruz. Deprem kuşağının ne olduğunu ve önlem alınmazsa başımıza neler gelebileceğini maalesef çok acı tecrübelerle görmüş olduk. Bu yüzden depreme dayanıklı, modem binalar inşa ederek şehirler kurmamız gerektiğini hiçbir zaman unutmadık. Kentsel Dönüşüm Projemiz; sağlamlığı ve yapısal özellikleri dışında mevcut şehrin yapısını ve burada yaşayan insanların fiziksel, sosyal ve ekonomik geleceğini mutlaka etkileyecektir. Bağbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi; sadece konut değil Kırşehir için yeni bir gelecektir. Bu proje ile Bağbaşı Mahallesi sosyal alanları, parkları, camisi ve okulu ile birlikte daha yaşanabilir bir alan olacaktır." 


Ankara Zafer 





Geri Dön