28 / 03 / 2024

Kırşehir Bağbaşı TOKİ'de son viraja girildi!

Kırşehir Bağbaşı TOKİ'de son viraja girildi!

Geçtiğimiz senelerde 1 ve 2 ‘inci etabı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen 2 bin 712 konutluk Bağbaşı Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki 3’üncü etabın inşaatında sona gelindi.



 

Geçtiğimiz senelerde 1 ve 2 ‘inci etabı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen 2 bin 712 konutluk Kırşehir Bağbaşı Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi dâhilinde inşa edilen 3’üncü etabın inşaatında sona gelindi.

Kırşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “Bağbaşı Kentsel dönüşüm projesinde 3 ‘üncü ve son etabı yapıyoruz. Daha önceki yıllarda 1 ve 2’inci etabı tamamlayarak hak sahiplerine teslim etmiştik. Son etabın hak sahipleri de çekilen kura ile belli oldu. 3’üncü etapta mimari değişikliklerde var. Özellikle dış cephede.  TOKİ  standartları gayet yükseldi. İnşaatlarımız kaliteli. Müteahhidimize işleri hızlı bir şekilde yapıyor kolaylıklar diliyoruz. Rabbim İnşallah kaza bela vermeden en hızlı en güzel şekilde kimseye zarar gelmeden güzel bir çalışma gerçekleştiriliyor. Bağbaşı kentsel dönüşümümüz bizim 2009’da ki ilk projelerimizden bir tanesi idi. TOKİ ile ortaklaşa yürüttüğümüz ve Kırşehir’in Üniversite ve şehir arasında kalan çarpık yapılaşmanın olduğu bölgenin daha modern şekilde insanlarımızın, burada yaşayan insanlarımızın daha konforlu bir şekilde hayatlarını sürdürmesi açısından hayata geçirdiğimiz bir proje. Bağbaşı önceden kıymetli yer değildi ama şimdi TOKİ kentsel dönüşümü ile kıymetli hale geldi.

 Bağbaşı Mahallesine Aile Yaşam Merkezinin daha modernini yapıyoruz

Şuan 3. Etap olan 1.126 konutun ve aynı zamanda yine Bağbaşılı hemşerilerimize söz verdiğimiz Aile Yaşam Merkezimizi yapıyoruz. Burası diğerlerine göre daha modern. Aile Yaşam Merkezinde 3 Katlı bodrum olacak. Bodrumunda yüzme havuzu, saunası, hamamı olacak. Projeyi Belediye olarak biz hazırladık. TOKİ yetkililerden rica ettik. Sağ olsunlar onlarda bu ihalenin içine koydular ve inşallah bittiğinde TOKİ Belediyemize tekrar devredecek. Belediye olarak biz burayı işleteceğiz. İçerisinde kafesi , sınıfları olacak. Çok güzel bir mimari ile hazırlandı Bağbaşımıza Kırşehir’imize yakışır Aile Yaşam Merkezi, şehrimize hayırlı olsun.

 Kırşehir’in doğru yerleşim alanlarını planlıyoruz

TOKİ Kentsel dönüşüm çalışmamız 3. etapla birlikte yakın zamanda tamamlanacak.  İnşallah o bölgemiz zaman daha güzel olacak. Haziran ayı gibi müteahhit firma  teslim edecek. Hak sahiplerinin kuraları da çekildi, hangi daire kimin olacağı belirlendi ve Eylül 2019 gibi de hak sahipleri de dairelerine taşınabilecekler. İnşallah buralar Kırşehir’in yeni yerleşim yerleri olacak. Doğru yerleşim alanları buralardır şehir merkezleri değil. Biz bunu artık tersine çeviriyoruz” şeklinde konuştu.


Geri Dön