26 / 04 / 2024

Kızılcahamam'da çevre temizliği, tamir ve tadilat çalışmaları başladı!

Kızılcahamam'da çevre temizliği, tamir ve tadilat çalışmaları başladı!

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, " İlçemizde her türlü soruna en hızlı zamanda çözüm üretip, vatandaşlarımızın huzurlu, sağlıklı ve geleceği için çalışmaya devam ediyoruz " dedi.




Kızılcahamam Belediyesi ilçede çevre temizliği, yeşillendirme, tamirat ve tadilat çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, "İlçemizde her türlü soruna en hızlı zamanda çözüm üretip, vatandaşlarımızın huzurlu, sağlıklı ve geleceği için çalışmaya devam ediyoruz" dedi. 

Göreve geldikleri sürenin ardından yaptıklan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Güney, öncelikle İsmet Paşa Mahallesi'ne yapılan yeni köprüde meydana gelen çökmenin onarılarak sağlamlaştırıldığını, korkulukların da yola bağlantı yapılarak beton duvar çekildiğini belirterek şunları söyledi: "İsmet Pasa Mahallesi mevkiinde bulunan imar yollarına Parke tası döşeme işlemine başlandı.  TOKİ  Bloklarından İsmet Paşa Mahallesi'ne iniş yolundaki viraja bariyer dösenerek, olası bir kazada önlem alınmış oldu. 

TOKİ Parkı mesire alanında bakım ve onarım işleri başlatılarak otların biçilmesi, eksikliklerin tamamlanması için çalışma başlatıldı. 

Atıl durumda olan Kızılcahamam Devlet Hastanesine çıkış merpenlerinin bakım ve onarım, Yenice Mahallesi Yeşil Çamlık sitesine çıkan Merpenlerde genişletme çalışmasına başlandı. Yenice Mahallesi Özen sitesi önünde bulunan ve kör noktada kalan oyun parkı o bölgede otopark alanına ihtiyaç olduğu için otoparka çevrildi.


Ankara Bülteni


Geri Dön