25 / 04 / 2024

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!


Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik ve Mahmut Sefa Çelik ortaklığında kuruldu. 



Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik ve Mahmut Sefa Çelik ortaklığında kuruldu. 

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:

a) Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapar, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterir. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenler ve diğer hizmetlerini yerine getirir, b) Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenler. Seyahat acentelikleri kurar, acenteliklerin şube, temsilcilikleri ve ajanlıklarını açar ve çalıştırır, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenler, teminatlar verir ve alır, ortaklıklar kurar, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurar, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri alır, c) Turizm ve seyahat acentelikleri açar, temsilcilik aracılık işleri yolu ile turistik işletme ile ayni haklar kabul ve tesis eder. Yurt içerisinde ve yurt dışında kara, deniz, hava taşıtları ve oto kiralama ile yat işletmecilikleri ve çekyatlar işletir, çalıştırır, bu araçlara gıda maddeleri, su, yakıt ve donanım ihtiyaç maddelerini ve servis hizmetlerini karşılar. Bu hizmetleri ifa etmek için gerekli görülen yerlerde bürolar, bayilikler, acenteler, servisleri kurar ve gerekli personeli istihdam eder, ortaklıklar kurar veya kurulu ortaklıklara iştirak eder. Yurt içinde veya dışında faaliyet gösteren oto kiralama firmalarının temsilciliklerini alır, temsilcilikler ve bayilikler verir, d) Turizm amaçlı yat, kotra ile tüm hava, kara deniz araçlarını satın alır, satar, kiralar ve kiraya verir, e) Yedek parça, tekne ve motor aksamlarını alet ve edevatlarını satın alır, satar, ithalat ve ihracatını yapar, f) Turistik tesisler, otel, motel, tatil köyleri, mokamp, vb. açar, inşaa eder, kiralar, işletmeciliğini yapar, başkalarına kiraya veriri, işletmeciliğini yaptırır, devre mülk tatil sistemi ile sahip olduğu gayrimenkulleri devreler halinde satar, satın alır, kiralalar. g) Her türlü faaliyet alanıyla ilgili bayilik, mümessillik, distribütörlük, Franchise haklarını satın alır, kiralar ve işletmeciliğini yapar. Başkalarına kiraya verir, işletmeciliğini yaptırır. h) Her türlü faaliyet alanıyla ilgili yerli ve yabancı personel istihdam eder.
 

Adres:Dikilitaş Mah.Yenidoğan Sk. Sinpaş Genel Mud Apt.No:36/1/7 BEŞİKTAŞ


Geri Dön