26 / 04 / 2024

Koç Yapı lüks konutta maliyet liderliğini sürdürüyor!

Koç Yapı lüks konutta maliyet liderliğini sürdürüyor!

Koç Yapı A.Ş., betonarmede 100 yıllık garanti verirken, lüks konutta maliyet liderliğini sürdürüyor. Koç Yapı A.Ş. Bağdat Caddesinde iki yeni projesinin m2’sini 9000 TL’ ye satışa sunuyor.



Yüksek katlı binalar bizim işimiz sloganyla yola devam eden Koç Yapı A.Ş., betonarmede 100 yıllık garanti verirken, lüks konutta maliyet liderliğini sürdürüyor. Koç Yapı A.Ş. Bağdat Caddesinde iki yeni projesinin m2’sini 9000 TL’ ye satışa sunuyor.


Marka projelerini geliştirerek Türkiye’de her zaman yeniliklere öncülük yapmayaı hedefleyen Koç Yapı A.Ş. gerek tasarımlarının dünya markası olma yolunda gerekse dünyanın teknolojik gelişimlerine uygun inşaat alt yapısı kurulumları ile lider firma özelliğini koruyor. Lüks yaşam tarzını trend moda unsurları ile harmanlayan Koç Yapı A.Ş. ince detaylarda kendisi gibi alanında lider, AB uyum yasalarına adapte olmuş firmalarla çalışıyor. Firma tüm projelerinde ünlü mimari grup DOMEPARTNERS’in imzası, iç mekanlarda VAKKO HOME TEKSTİL’ in ürünleri ve Devlet Sanatçımız Prof.Dr. Devrim ERBİL’in desenleri ile yüzyıllar boyu yaşayacak sanat eserleri inşaa ediyor.Kentsel dönüşüm odaklı Koç Yapı A.Ş. yüksek katlı konut projelerine Çiftehavuzlar Flats ve Akasya Tower projeleri ile devam ediyor.

Koç Yapı A.Ş. sonsuzluğun enerjisinin yansıtıldığı Akasya Tower projesinde, yükselişiyle yaşam dinamizmini, kültürel ve sosyal yaşam kalitesiyle de lüksü sunuyor. Tasarımı, teması ve insanın masumiyetine saygısıyla yüzyıllar boyu kalacak bir eser olan Akasya Tower göz kamaştırıyor. Bağdat Caddesi Bölgesi’nin en geniş yeşil alanına sahip Göztepe semtinde yer alan Akasya Tower, Bağdat Caddesinin en zirvesinde lebiderya deniz ve Çamlıca manzarasıyla sonsuz yaşam serüvenine davet ediyor. Akasya Tower, Penthouse dubleksleri kişiye özel iç mimari tasarımıyla 7000m2 kapalı alanda 20 katta 34 daireden oluşuyor. Yaz aylarında evinizin en popüler mekânı olması için özel tasarlanan terasları, zengin peyzaj düzenlemeleri, , fitness & health club salonları ve çocuklar için tasarlanan Kids Club Fun Land’leri ile keyifli bir yaşam vaad ediyor. Koç Yapı A.Ş. Akasya Tower’da Akıllı Ev Sistemi ile yaşanılan mekânı, gelişen teknolojiler ile bütünleştirerek daha konforlu, daha güvenli ve daha keyifli bir yaşam şekline dönüştürüyor. Böylece evin herhangi bir noktasından istenilen bölgenin aydınlatma kontrolü, perde-panjur kontrolü, çok bölgeli müzik ya da başka bir cihazın kullanımını aynı kumanda üzerinde kontrol etme özgürlüğü sunuluyor. 7/24 en üst düzey teknolojide güvenlik sistemi, concierge hizmetleri, kapalı otoparkı ve 7 yıldızlı otel resepsiyon lobby’ si ile tüm hizmetleri maksimum düzeyde yaşatıyor.


Koç Yapı A.Ş. İstanbul Bağdat Caddesinin en gözde lokasyonu Çiftehavuzlar’da Çiftehavuzlar Flats ile yepyeni bir yaşam konseptini hayata geçiriyor. Lüksün, kalitenin ve prestijin zirvesini yaşatan Çiftehavuzlar Flats doğanın içinde bulunan lokasyonu ile sağlık ve sakinlik vaad ediyor. Evrensel sonsuz akışın ve mükemmeliyetin ritmik uyumu Çiftehavuzlar Fats’ de buluşuyor. Koç Yapı A.Ş. Çiftehavuzlar Flats’ de mimarları ile yaşam standartlarını yükselltirken, tasarım detayları, A+ sunumu, şıklığı ve güçlü aile bağlarıyla kaliteli bir yaşam felsefesi vaadediyor. 2700m2 kapalı alanda 10 kattan oluşan projede ortalama 145m2’lik ve 182 m2’lik dairelerde, kişiye özel tasarımlar uygulanıyor. Elit yaşamın olmazsa olmazlarından standart üstü donatıları, yüksek tavanlı, ferah ve aydınlığın görsel zenginlik ile buluştuğu evleri Koç Yapı A.Ş.’nin Çiftehavuzlar Flats projesi için hayata geçireceği detaylar arasında yer alıyor. 7/24 en üst düzey teknolojide güvenlik sistemi, kapalı otoparkı, concierge hizmetleri, fitness & health club salonları, Kids Club Fun Land’leri ile sadelik, zarafet, asalet ve zenginliği ön planda tutuyor. Çiftehavuzlar Flats kültür mekezlerine, sahil yolu yürüyüş parkurlarına ve Büyük Kulüp’e yürüme mesafesindeki lokasyon ile Bağdat Caddesinde göz dolduruyor.


2015 yılı yatırımları ile 50.000.000 TL ciro hedefleyen firma, yatırımcılarına her yıl en yüksek getiride % 30’dan az olmamak üzere kazanç sağlamayı garanti ediyor.Koç Yapı A.Ş.’nin, 50 kişilik akademik ve profesyonel ekibi, alanında uzman ve marka değeri olan mimarları ile desteklenen projede tasarım estetiği, doğa ile uyum, üst düzey yenilikler ve seçkin uygulamalar göze çarpıyor. Aynı zamandakonutların alt yapısının sağlamlığı, betonarme de 100 yıllık garanti verilmesi, en iyi malzemelerin kullanıldığı iç ve dış işçiliği ve modern mimarisi ile de değerine değer katıyor.



Geri Dön