28 / 03 / 2024

Kocaeli Başiskele’de yol çalışmaları başladı!

Kocaeli Başiskele’de yol çalışmaları başladı!

Kocaeli'nin büyüyen ve nüfusu artan semtlerinden biri olan Başiskele’de, 8 sokağın yolları yenileniyor. Bu çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi’nde 12 metre genişliğinde ve yaklaşık 500 metre uzunluğundaki Çam Sokak parke taşları ile kaplanacak.



Her gün gelişen, büyüyen ve nüfusu artan Başiskele’de yeni imar yolları açılıyor, mevcut olan yolların yine imar planlarına göre genişlemeleri yapılıyor


Hızla büyüyen ve gelişen Başiskele’de, ihtiyaç duyulan bölgelerde yol açma çalışmaları yapılıyor. İlçenin hızla büyümesiyle birlikte Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, konutların hızla yükseldiği ve yeni yerleşim alanlarının oluştuğu bölgelerde yol sorununu şimdiden çözüyor. Vatandaşların taleplerini de yerine getiren ekipler Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi’nde 12 metre genişliğinde ve yaklaşık 500 metre uzunluğundaki Çam Sokak ve bu sokağa bağlantısı olan Laden Sokak, Şal Sokak, Osman Usta Sokak, Diyar Sokak ile Mavi Sokak, İslamoğlu Sokak ve Saygın Sokak kazı, dolgu ve altyapı çalışmalarının ardından parke taşları ile kaplanacak.


Kocaeli Manşet


Geri Dön