29 / 03 / 2024

Kocaeli Belediyesi'nden 4.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Belediyesi'nden 4.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde yer alan 2 bin 709 metrekarelik kreş yeri imarlı arsa 4 milyon 399 bin 650 TL bedelle 21 Ocak 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor. Arsa için daha önce 17 Aralık 2014 tarihinde ihaleye çıkılmışt



Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

 

İLÇESİ: İzmit

MAHALLE/KÖY: Mehmet Ali Paşa

ADA: 4846

PARSEL: 1

ARSA YÜZÖLÇÜMÜ (m²): 2.709,00

NİTELİĞİ: Arsa

İMAR DURUMU: Kreş Yeri

MUHAMMEN BEDEL (TL): 4.399.650,00

GEÇİCİ TEMİNAT (TL): 131.989,50

İHALE TARİHİ:  21.01.2015

İHALE SAATİ: 10:33


 

Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazın üzerindeki tüm yapı ve muhdesatlarla birlikte, karşısında belirtilen tarih ve saatte Karabaş Mahallesi, Oramiral Salim Dervişoğlu Cad. No. 80 İzmit adresinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası A Blok Kat.1’deki Encümen Toplantı Salonunda Encümen huzurunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a, 36. ve 37. Maddelerine göre Kapalı Teklif Usulü ile satış ihalesi yapılacaktır. İsteklilerde aranacak belgeler :

A) GERÇEK KİŞİLERDEN: Teklif mektubu (imzalı), geçici teminat bedeli ödeme makbuzu veya geçici teminat mektubu (Mevduat ve katılım Bankalarından alınacak teminat mektupları süresiz olacaktır), adres beyanı, Nüfus kayıt örneği, Noter tasdikli imza beyannamesi, ihale şartname bedeline ait makbuz (K.B.B. Emlak ve İst. Dai. Bşk.’dan 150,00 TL.’ye satın alınacak), Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden “Borcu yoktur” belgesi, vekâleten katılması halinde Noter tasdikli Vekâletname, ortak katılım olması halinde Noter onaylı Ortak Girişim Beyannamesi.

B) TÜZEL KİŞİLERDEN: Teklif mektubu (imzalı ve kaşeli), Tüzel kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri, Ticaret Sicil Gazetesi, adres beyanı, mevzuatı gereği kayıtlı olduğuna dair Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili Meslek Odası belgesi, geçici teminat bedeli ödeme makbuzu veya geçici teminat mektubu (Mevduat ve katılım Bankalarından alınacak teminat mektupları süresiz olacaktır), ihale şartname bedeline ait makbuz (K.B.B. Emlak ve İst. Dai. Bşk.’dan 150,00 TL.’ye satın alınacak), Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden “Borcu yoktur” belgesi, vekâleten katılım halinde Noter tasdikli Vekâletname ile vekilin Noter tasdikli imza beyannamesi, ortak katılım olması halinde Noter onaylı Ortak Girişim Beyannamesi.

- İstekliler, şartnamede ve yukarıda istenen bütün bilgi ve belgelerin asıllarını veya Noter tasdikli suretlerini eksiksiz olarak hazırlayıp, dosyalarını en geç ihale gününden 1 (bir) gün önce, saat 12:00’ye kadar, K.B.B. Yeni Hizmet Binası A Blok Zemin Katta bulunan Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Encümen Şube Müdürlüğüne verebilecekleri gibi iadeli taahhütlü olarak da gönderebilirler (Posta ile gönderilen tekliflerin de yine aynı saate kadar Encümen Şube Müdürlüğüne ulaşması şarttır.)

- İdare, ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 17. Maddesi gereğince ilan olunur.

11658/1-1



Geri Dön