23 / 04 / 2024

Kocaeli Dilovası'ndaki kaçak binalar yıkıldı!

Kocaeli Dilovası'ndaki kaçak binalar yıkıldı!

İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü tarafından 775 sayılı Gecekondu Kanunu’nun 18. maddesine istinaden Dilovası ilçesinin Tavşancıl ve Mimar Sinan mahallelerinde, 2-B ve Maliye Hazinesi’ne kayıtlı 3 adet yapı yıkıldı.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü Yapı Kontrol Şefliği ekipleri tarafından, kent genelindeki kaçak yapılara göz açtırılmıyor. Kent genelinde kıyılar ile devletin hüküm ve tasarrufu altında olan alanlarda denetimler yoğun olarak yapılıyor. Bu kapsamda Dilovası’nın Mimar Sinan ve Tavşancıl mahallelerinde mülkiyeti 2-B, Maliye Hazinesi adına kayıtlı parsellerde ve kıyıda olmak üzere 3 adet yapıda yıkım işlemi gerçekleştirildi


KAÇAK YAPIYA GEÇİT YOK


İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü tarafından 775 sayılı Gecekondu Kanunu’nun 18. maddesine istinaden Dilovası ilçesinin Tavşancıl ve Mimar Sinan mahallelerinde, 2-B ve Maliye Hazinesi’ne kayıtlı 3 adet yapı yıkıldı. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü tarafından önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmek üzere yeni yıkım programları yapılacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi





Geri Dön