27 / 04 / 2024

Kocaeli Emar Delüx akıllı ev konseptinde inşa ediliyor!

Kocaeli Emar Delüx akıllı ev konseptinde inşa ediliyor!

Kartepe Kent Meydanı’nda yapımına başlanan 8 blok, 120 daireden oluşan Emar Delüx Evleri akıllı ev konseptinde inşa ediliyor. Projenin örenek bloğu hazırlanıyor.



Şu akıllı evleri hep merak etmiştik. Kartepe Emar Delüx “Akıllı Ev Yapıyoruz” deyince hem projeyi, hem de “Akıllı Evler” uygulamayı yapan Aypro firma yetkilisinden bilgi almak için Emar Delüx’ün yolunu tuttuk


Kartepe Kent Meydanı’nda yapımına başlanan 8 blok, 120 daireden oluşan Emar Delüx Evleri’ni ziyarete ettik. Ziyaretimizin sebebi, öncelikle projeyi tanımak ama daha öncesinde herkesin dilinde olan “Akıllı Evleri” yakından tanımak ve anlamak istedik. Bunun için de uygulamayı yapan İstanbullu Aypro firma yetkilisi Rüştü Gürer’den çok geniş bilgi aldık. Emar Delüx’ün patronu Erkan Peksoy da “Akıllı Evler” tanıtımında bizzat yanımızda oldu. Yaklaşık bir saat süren, “Akıllı Evler” bilgilendirme toplantı sonunda, “Emar Delüx Akıllı Evleri” mutlaka görmeniz gerekecek diyoruz.

 

“EVİN AKLI MI OLUR?” DEMEYİN

Yaklaşık bir saat “Akıllı Evler” proje uygulamasını dinledik. Bu tanıtım sürecinde de aklımıza takılan birçok soruyu sorduk ve cevaplarını aldık. Bizlerde bir dönem “evin aklı mı olur?” diye düşünenlerdendik. Hatta bu konuda esprilerde yapıyorduk ama sakın bir daha yapmayalım. Gerçekten hayatımıza “Akıllı Evler” giriyor. Ben bunu gördüm. Hayatımızı kolaylaştıracak birçok yenilik “Akıllı Evler” de olacak. Belki de ilimizde “Akıllı Evler” uygulamasını ilk kez uygulanacak. Projeyi Kartepe Emar Delüx’de uygulayan Erkan Paksoy’u da tebrik etmek gerekiyor.

 

15 GÜNE KADAR HAZIR

120 dairelik Emar Delüx’ün örnek dairesi, hatta örnek bloğu on beş güne kadar hazır olacak. Hazır olan örnek dairenin, “Akıllı Evler” projesi de uygulamaya sokulacak. Farkındaysanız, “Akıllı Evler”in hiçbir özelliğin anlatmadık. Bizler öğrendik ama bizde sizler gibi evlerde uygulamayı merak ediyoruz. Bu uygulama gerçekten anlatılan gibi uygulanırsa, artık “akılsız evler çöpe, yaşasın akıllı evler” diyeceğiz. Bu saatten sonra da “Akılsız ev” yapana aklına şaşarım derim. Şaka bir yana gerçekten çığır açacak bir uygulama yanı başımıza, Kartepe Emar Delüx’de olacak. Uygulamayı yerinde görün, ne dediğimiz çok iyi anlayacaksınız. Ayrıca bize sıcak yaklaşımından dolayı Emar Delüx’ün patronu Erkan Peksoy ve ekibine teşekkür ederiz.


http://www.emardelux.com/


Bizim Kocaeli


Geri Dön