26 / 04 / 2024

Kocaeli Kartepe'ye aile sağlığı merkezi!

Kocaeli Kartepe'ye aile sağlığı merkezi!

Çalışmalarına devam eden Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Kartepe AŞ ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü hizmet binasının Aile Sağlığı Merkezi’ne dönüştürülmesi için çalışmalara başladı.



Çalışmalarına devam eden Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman,  Emekevler Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde, daha önce Kartepe AŞ ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü hizmet binası olarak faaliyet veren binayı İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis ederek, Aile Sağlığı Merkezi’ne dönüştürülmesi amacıyla çalışmaları başlattı.

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, bina içerisindeki  çalışmaları yerinde denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kocaeli Kartepe ye aile sağlığı merkezi!

MODERN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

Ataevler, Emekevler ve Uzunçiftlik mahallelerine hizmet vermek için hazırlanan yeni Aile Sağlığı Merkezinin, dönüşüm ve revizyon çalışmalarının 2 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

250 metrekare şeklinde hazırlanan Aile Sağlığı Merkezi’nde; 7 doktor odası, 1 acil müdahale, 1 aşılama ve 1 bebek odası bulunacak. Modern cihazlarla donatılacak olan Aile Sağlığı Merkezi projesi toplamda üç mahalleye hizmet verebilecek.    

HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Aile Sağlığı Merkezi’nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde denetleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Ataevler, Emekevler ve Uzunçiftlik mahallelerimize, Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmet etmek üzere, eski hizmet binamızı İlçe Sağlık Müdürlüğümüze tahsis ettik. Şimdi de kaliteli ve modern hizmet verilebilmesi için yeniden inşa ediyoruz. En kısa sürede tamamlayarak  İlçe Sağlık Müdürlüğümüze teslim edeceğimiz,Yeni Aile Sağlığı Merkezimizin hemşehirlerimize hayırlı olmasını ve şifalar getirmesini dilerim” dedi.


Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!


Geri Dön