25 / 04 / 2024

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, inşası son sürat devam eden Kongre Merkezi’nin inşasını yerinde inceledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Genel Sekreter Bayram, Kocaeli’nin ülkemizdeki ve bölgemizdeki gelişmeleri yakından izleyen tarihe ışık tutacak, kültürel ve sanatsal projelerin hayat bulacağı Kongre Merkezi inşaatının planlandığı gibi gittiğini belirtti.

Kocaeli’deki kültürel gelişmişliğin ülkemizdeki kentlere örnek olduğunu da belirten Genel Sekreter İlhan Bayram, “Kongre Merkezimiz, Doğu Marmara’nın en önemli kongre merkezi olacak” dedi. Genel Sekreter Bayram’a Genel Sekreter Yardımcısı Alaeddin Alkaç ve Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Ihlamur da eşlik etti.


“KENTİMİZE YENİ BİR ENERJİ GETİRECEK”

Tüm donanımıyla Kocaeli’nin ihtiyaçlarına karşılık verecek olan Kongre Merkezi hakkında açıklamalar yapan Genel Sekreter İlhan Bayram, “Kültürel etkinliklerde artık Kongre Merkezimiz çekim merkezi olacak. Kentimize enerji katacak, insanımız daha iyi ortamlarda sanatsal çalışmalarla birlikte büyük düşünce akımlarını buradan takip edecek.” diye konuştu.

“KONGRE MERKEZİMİZ KENTİMİZE ÇOK YAKIŞACAK” 

Kente kalıcı eserler bırakmak için tüm enerjileriyle çalıştıklarını da söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, “Önümüzdeki yıllarda büyük kongrelere ev sahipliği yapacak Kongre Merkezimiz kentimize çok yakışacak. İnanıyorum ki; tüm vatandaşlarımız bu eserle gurur duyacak. Büyükşehir Belediyesi olarak gerek sosyal hizmetlere, gerekse gençlik ve eğitim hizmetlerine önem verirken, diğer bir taraftan da ulaşım ve fiziki yapı projelerimize büyük önem veriyoruz” dedi.


Geri Dön