19 / 04 / 2024

Kocaeli Valiliği yeni binasına taşınıyor!

Kocaeli Valiliği yeni binasına taşınıyor!

Ercan Topaca’nın Kocaeli Valisi olduğu dönem yapımına başlanılan ancak bir türlü açıklanan tarihlerde inşaat çalışmaları bitirilemeyen Yeni Valilik Kompleksi bu kez tamamlandı..



Ercan Topaca’nın Kocaeli Valisi olduğu dönem yapımına başlanılan ancak bir türlü açıklanan tarihlerde inşaat çalışmaları bitirilemeyen Yeni Valilik Kompleksi bu kez tamamlandı. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun diğer il müdürlükleriyle birlikte bir arada çalışmalarını yürüteceği yeni komplekse taşınma işlemleri bugün itibariyle başlıyor. Geçtiğimiz hafta valilik içerisinde faaliyet gösteren 3 daire müdürlüğünün taşınma işlemlerini tamamladığı komplekse, Vali Güzeloğlu’nun makamı da bugün itibariyle taşınacak.


YENİ BİNAYA YENİ KÖPRÜ

Ekcan İnşaat tarafından yapım işleri tamamlanan ancak teslim süresinin geçtiğimiz yıl kasım ayında dolmasına rağmen hava muhalefeti ve bazı aksaklıklar sebebiyle açılışı sarkan yeni kompleksin önüne modern bir yaya köprüsü de yapılacak. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen köprü ihalesine göre, 42 Evler ile Çarşı Merkezi’ni bağlayan mevcut köprü yıkılarak yerine daha modern bir köprü yapılacak. Büyükşehir’in köprü ihalesinde en düşük teklifi veren Antalyalı bir firma olmuştu.


Kocaeli Demokrat


Geri Dön